Nick Gordon zomrel

pridal kara 4.1.2020 o 20:10


Drogová závislosť ho dobehla.

Zatiaľ čo sme my všetci oslavovali príchod nového roka, Nick Gordon bojoval o život. Zomrel len pár hodín po polnoci. Podľa informácií médií bol z neho posledných pár týždňov bezdomovec a posledných pár dní strávil na Floride v hoteli. Tam sa aj predávkoval. Keď upadol do bezvedomia, neznáma žena zavolala záchranku, no ešte pred ich príchodom z miesta ušla. Nicka našli v bezvedomí, z úst mu vytekala tmavá tekutina a údajne mal sériu infarktov. Daily Mail má informácie o tom, že sa predávkoval pravdepodobne z heroínu. To sa nestalo prvýkrát, údajne sa predávkoval už pred mesiacom, no vďaka Narcanu, ktorý po podaní zvráti účinky opiátov, prežil. Narcan, mimochodom, zachránil nie tak dávno život aj Demi Lovato.

Nick zomrel ako 30 ročný necelých 8 rokov po smrti Whitney Houston, ktorá ho ako dieťa prichýlila, keď sa mu rodičia obrátili chrbtom. Nikde sa mi nepodarilo presne zistiť, aké pomery panovali v jeho biologickej rodine, ale pobyt u Whitney mu zrejme neprospel. Ako si zrejme pamätáte, mal prsty aj v smrti jej dcéry Bobbi Kristiny, ktorá zomrela v júli 2015 po šiestich mesiacoch v kóme. Za jej smrť síce neniesol trestnú zodpovednosť, ale keď ho jej rodina zažalovala, súd im dal za pravdu a Nick im mal vyplatiť 35 miliónov dolárov, čo sa zrejme nikdy nestalo. Opletačky so zákonom mal aj vďaka tomu, ako sa správal k svojej ďalšej frajerke. Je veľmi smutné, keď zomrie takýto mladý človek, no ani trocha vás to neprekvapí. Asi nikto z nás nečakal, že z tejto tragédie vyjde ako jediný preživší práve Bobby Brown.

RIP

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk