Zásnuby a tehotenstvo

pridal kara 6.1.2020 o 16:45


Len pár mesiacov po rozvode, ktorý prišiel len pár mesiacov po tajnej svadbe.

Michelle Williams pôsobí ako totálne neviniatko, no za to vďačí pravdepodobne najmä svojmu účesu a výbornej publicistke. Posledné dva roky mala čo sa týka vzťahov naozaj bujaré, ale darí sa jej to celkom dobre tutlať. Pred pár dňami však šokovala čitateľov bulváru, keď exkluzívne pre magazín People potvrdila, že je zasnúbená s Thomasom Kailom a čakajú spolu dieťa. Pre People sa spolu nechali aj odfotiť a povedali, že Matilda sa teší na mladšieho súrodenca a vraj sa pri týchto dvoch zahrala na dohadzovačku. Rozkošné, no nie? Ani nie, skôr výborná PR práca. Magazín People má s jej publicistkou zrejme vynikajúce vzťahy, pretože ani nespomenuli to, že timeline tejto celej udalosti troška smrdí a nespomenuli ani to, že je čerstvo rozvedená. Ale poďme pekne poporiadku.

V januári 2018 Michelle randila s Andrewom Youmansom, s ktorým bola dokonca aj zasnúbená. Len o pol roka na to sme sa dozvedeli, že sa tajne vydala za stále relatívne čerstvého vdovca Phila Elveruma, ktorý mal v tom čase so zosnulou manželkou trojročnú dcéru. S tou sa kvôli Michelle presťahoval do New Yorku. V novembri 2018 začala Michelle natáčať seriál Fosse/Verdum, v ktorom hrala hlavnú úlohu a ktorý napísal a režíroval jej terajší snúbenec. V decembri ju odfotili posledný raz s Philom a už vo februári ju na uliciach videli s Thomasom. V marci sa skončilo natáčanie, v apríli Michelle oznámila rozvod a posledný decembrový deň už oznámila zásnuby a tehotenstvo. S oznámením už vraj nechcela viac čakať, pretože to na nej vidno a keďže boli včera Golden Globes, nechcela, aby ľudia zbytočne špekulovali. Špekulovať však budeme aj tak, akurát nie o tom, či je tehotná, ale o tom, či sa jej manželstvo len tak čírou náhodou neskončilo kvôli jej aférke s režisérom Thomasom, čo tvrdí aj Blind Gossip. Nuž, tak teda veľa šťastia. V komentároch môžete uzatvárať stávky o tom, koľko jej vydrží tento vzťah.

Michelle a Andrew Youmans

Michelle a Phil Elverum

Michelle a Thomas pre People

včera na Golden Globes







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk