Leo je hrdina!

pridal Pivonia 13.1.2020 o 22:46


Počas dovolenky zachránil topiaceho sa muža.

 

Leo sa vybral na dovolenku do Karibiku, konkrétne na ostrov Svätý Bartolomej, ktorý je milovanou celebritnou destináciou. Trošku som si pocestovala myšou po google maps a veruže by som tam zašla. Avšak najlacnejší hotel na ostrove si za jednu noc pýta 700 eur. Neva, budem spať na pláži, možno uvidím aj pochudnutú Adele.

Ale vráťme sa k Leovi. Ten si krásy ostrova užíva so svojom 22-ročnou priateľkou Camilou Marrone. Camila je v pohode. Vie, že ju čakajú ešte približne 3 príjemné roky s Leom, kým príde neodvrátiteľný rozchod. Leo totiž nikdy v živote nechodil s dievčaťom, ktoré malo viac než 25 rokov (ja vždy tajne dúfam, že Leo sa vykašle na celú tú pretvárku a vhupsne do vzťahu s Tobey Maguirom).

Takže Leo si len tak brázdil vody Karibiku na svojej jachte, keď tu zrazu ľaľa, vysielačka zachrapčala. A z vysielačky sa ozval hlas, ktorý oznamoval, že v ich blízkosti sa stalo veľké nešťastie. Akýsi 24- ročný Francúz spadol z výletnej lode a nachádza sa niekde uprostred mora, nikto nevie kde. Leo nezaváhal ani na chvíľku a prikázal kapitánovi lode, aby úbožiaka pohľadal. Márne ho hľadali niekoľko hodín, nádej pomaly hasla. Zrazu však posádka zbadala chlapíka, ktorý na nich mával z vody. Áno, bol to náš pritopený Francúz. Záchrancovia vzali chlapíka na palubu a odviezli ho do bezpečia. Muž strávil vo vode 11 hodín (nechcem vidieť tie varhanky). Mladý Francúz mal veľké šťastie, že z lode vypadol v Karibiku a nie napríklad v severnom Atlantickom oceáne. Leo by vedel rozprávať, aké fatálne následky môže mať pobyt v ľadovej vode. Najmä ak vás vaša životná láska nechce pustiť na záchranné dvere.

 

 

Loď, ktorá zachránila mladého muža. Nájdite Lea.

 

To je on! Náš maskovaný hrdina.

 

Bohvie, či vôbec registroval tú záchrannú akciu. Dôležité je, že ju nezakázal. Aj to v dnešnej dobe stačí na hrdinstvo.

 

Keby ste sa topili v Karibiku, akého celebritného záchrancu/ záchrankyňu by ste si priali?

 

S frajerkou Camilou na Sv. Bartolomejovi.

 

Leonardo a Brad. Brad získal Zlatý glóbus za herecký výkon vo filme Vtedy v Hollywoode. Počas ďakovnej reči povedal Leovi, že on by sa s ním o tie dvere podelil.

 

Fakt, nevymýšľam si.

 

Je vedecky dokázané, že na tie hlúpe dvere by sa zmestili obidvaja. Aj Rose aj Jack. Ničitelia mýtov to dali bez problémov.

 

Leo a Tobey. Najlepší kamoši, ktorí spolu vymetajú nočné bary a robia neplánované záťahy vo Vegas. Do ich partičky zvykli patriť aj Orlando Bloom či Jonah Hill.

 

Tobey so svojou súčasnou partnerkou Tatianou Dieteman. Zdá sa, že s Leom zdieľajú slabosť pre mladé mäsko.

 

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk, nickiswift.com, youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk