Schudnite so Zaklínačom

pridal Pivonia 15.1.2020 o 18:56


Henry Cavill predstavuje krutú diétu, vďaka ktorej vyzerá ako lákavý stroj na rozmnožovanie.

 

Netflix pred Vianocami zverejnil prvú sezónu fantasy seriálu Zaklínač. Priklincoval tak k obrazovkám milióny divákov, ktorí chceli opäť zažiť drsnú jazdu v štýle Game Of Thrones. Game Of Thrones zaujalo aj ľudí, ktorí by inak o fantasy ani nezakopli a presne o to sa pokúšal aj Zaklínač. Podľa mňa to tvorcom tak úplne nevyšlo. Napriek tomu, že je seriál plný sexu, krvi a drsných hlášok, stále mi to pripadá skôr ako zábava pre adolescentov a zarytých fanúšikov fantasy. Hlavný hrdina Geralt v podstate len chodí po krajine a zabíja (alebo zachraňuje) kadejaké príšery. V pozadí sa síce rozvíja aj nejaký vážnejší príbeh, ale zatiaľ nemal dostatok priestoru. Zaklínač tak sem-tam pôsobí ako drahší a inteligentnejší remake Herkula (…toto je príbeh z dávnych čias. Z čias mýtov a legiend…).

 

Sapkowskeho knižná predloha však ponúka množstvo materiálu

na ďalšie sezóny a vďakabohu je aj ukončená, na rozdiel od George R.R. Martinovým Hier o tróny.  Prvá séria bola v podstate vyskladaná len z poviedok, ktoré predchádzajú hlavnému deju v románovej ságe. Nečudo, že Netflix už ohlásil druhú sériu.

Poďme už ale k hercovi, ktorý stvárnil hlavného hrdinu Geralta z Rivie. Anglického fešáčika Henryho Cavilla vám asi nemusím veľmi predstavovať. Narodil sa v roku 1983 a preslávila ho úloha Supermana. Objavil sa v troch filmoch z DC univerza: Muž z ocele, Batman vs Superman a Justice League.

Špeciálna dieta Zaklínača

Priznám sa, nemám rada takýchto prvoplánových krásavcov, ale mám rada Geralta a Henryho stvárnenie mi zase až tak nevadí. Dokáže sa celkom príťažlivo mračiť a v čiernej košeli mu to vážne sekne. Henry v show Grahama Nortona prezradil, ako sa pripravoval na početné „hore bez“ scény. Okrem toho, že každý deň posilňuje a behá po schodoch nalačno, má aj špeciálnu diétu, pri ktorej obmedzuje vodu. Prvý deň diéty vypije 1, 5 litra vody, na druhý deň už len 0, 5 litra, na tretí deň nepije nič a na štvrtý deň si konečne môže zložiť tričko a nakrútiť záber. Jeho koža je už v tom čase  dehydratovaná a tenká a „prilepí“ sa mu na svaly. Tie sú vďaka tomu lepšie vyrysované. Ku koncu tejto diétky už Henry vraj dokáže cítiť vôňu vody. Takže už viete, čo máte robiť, keď sa najbližšie pôjdete fotiť na občiansky.

Zdá sa, že posadnutosť telesnou krásou Henrymu urobila menší bordel v hlave. Dôvodom môže byť aj to, že v detstve bol tak trochu tučko a decká sa mu za to smiali. Keď sa pred rokmi uchádzal o rolu Jamesa Bonda, režisér mu povedal, že je tak trochu bacuľatý a úlohu nakoniec nezískal. Verím, že po tejto ultra diéte mu už nikto do tučkov nadávať nebude.

 

Henry Cavill a vzťahy

Henry je momentálne nezadaný, jeho poslednou partnerkou bola kaskadérka Lucy Cork. V roku 2011 bol zasnúbený s džokejkou Ellen Whiteker, avšak zasnúbenie sa nepodarilo premeniť na sobáš. Henry takisto randil neuveriteľných 12 dní s Kaley Cuoco.

 

Henry 4 dni nepil, len aby nás potešil. Podarilo sa mu to.

 

Geralt z Rivie a jeho predlaktia. Mám rada vyhrnuté košele.

 

Ak ste Zaklínača ešte nevideli, odporúčam pozerať s fľašou alkoholu. Vždy keď Geralt povie hm, hoďte do sebe jeden pohárik. Triezvi nevyviaznete. Bacha, vo videu sú spoileri.

 

Henry v civile. Vyhrnuté rukávy musia byť!

 

S fúzikmi by som ho možno aj brala.

 

Vyzleč sa!

 

Henry ako dieťa. Zase až taký tučko nebol.

 

Henry so svojou poslednou ex Lucy Cork

 

Geralt so svojou poslednou ex Yennefer. Inak, príbeh Yennefer bol v prvej sérii oveľa zaujímavejší ako Geraltovo šaškovanie s mečom.

 

Hlavní hrdinovia pokope. Geralt, Yennefer a Ciri na Comic cone.

 

Triss, ktorá naštvala mnohých fanúšikov. K knihe je popísaná ako príťažlivá červenovlasá čarodejnica, v seriáli ju hrá Anna Shaffer, ktorá síce je príťažlivá, ale ryšavé vlasy rozhodne nemá. Inak, možno si ju pamätáte z Harryho Pottera, v posledných dieloch hrala Romildu Vane.

 

Rozhovor u Grahama Nortona. O dehydratácii sa rozprávajú od 8. minúty.

 

Keď som už načala tému Herkula, v rámci spomienky si dajme aspoň zvučku. Ktovie, akú diétu držal Kevin Sorbo, aby bol presvedčivým Herkulom.

 

Zdroje: thenetline.com, dailymail.co.uk,  wikipedia.org

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk