MonoKimi

pridal Vesna 18.1.2020 o 18:23


To je Kim v monokinách! Uuu strašne vtipný úvodník!

Milí pikoškári, prisahám, že nie som úchylák. Tohtoročnú Britney v plavkách som už skritizovala a hneď na to, mi Ignác pohotovo do redakcie zaslal fotky Kim Kardashian. Že akože kritizuj. Pikošku začnem netradične – hneď odkazom na video. Pred tým, ako scrolnete a odignorujete tento song, vám odporúčam si ho skutočne pustiť. Za prípadné spontánne reklamy z dielne hranolnatých politikov sa ospravedlňujem, posledné dni zaplavili youtube.

 

Tak čo hovoríte na Kimin zadok ladne plížiaci sa z mexického vlnobitia? Jej sa nonstop mení postava. Som zmätená. Nemôžem si pomôcť, ale normálne som na chvíľku aj zaslintala. Prečo má na tých fotkách tak dokonalý povrch tela? Myslíte, že už sa aj na také bežné činnosti, ako je kúpanie sa v mori natierajú tými ich rodinnými makeupmi? Dokonca sa mi celkom páčia aj tie monokiny. Čo sa to so mnou sakra deje! Jediné, čo ma neočaruje, je tá jej večne veľká riť. Prednedávnom, som pozerala v tv dokrútku o nejakej ritnatej brazílskej tanečnici, ktorá má v zadku vpichnutý vlastný tuk. Sama konštatovala, že to nie je vôbec bez údržbový zlepšovák. Vraj musí chodiť 3x do týždňa na akýsi stroj, ktorý jej udržuje zadok bez celulitídy. Kim podľa mňa taký stroj vlastní. Neexistuje, žeby taká veľká tuková riť dokázala byť po rokoch zázračne zastabilizovaná a bez pomarančového povrchu. No nič, nebudem tu polemizovať. Nižšie pripájam aj nejakú spomienku z čias, kedy zázračný stroj nevlastnila. A kto si ten song ešte nepustil, stále máte šancu.

 

 

 

Zadok ako dostihová kobyla.

 

Ale brucho dobré.

 

 

 

 

 

Aaaaa kazišuk fotky.

 

Hovorí sa, že ju volali hrať kentaura do zakázaného lesa v Rokforte.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk