Sviečka s vôňou vagíny

pridal Pivonia 23.1.2020 o 20:46


Gwynethinej vagíny.

 

Vitajte v Goop-shope. Len u nás môžete zadovážiť produkty, ktoré vymyslela vo svojej geniálnej hlavičke Gwyneth Paltrow. Neváhajte ani chvíľu!

Práve teraz máte jedinečnú možnosť zistiť, ako vonia vagína Gwyneth Paltrow. Áno, oceňovaná herečka a matka dvoch nádherných detičiek sa rozhodla, že svojim fanúšikom sprostredkuje tú najúžasnejšiu vôňu sveta. Vôňu svoje celebritnej vagíny.

Len u nás si môžete objednať túto úžasnú sviečku, ktorá vám prevonia váš byt či dom vskutku netradičnou arómou. (nebojte sa, žiadna rybacina sa nekoná)

Za vznikom tohto jedinečného produktu s názvom „This Smells Like My Vagina“ sa skrýva skutočne humorný príbeh. Gwyneth spolupracovala so svojim dvorným parfumérom Douglasom Little, keď sa jej dostala do rúk zvláštna vôňa. Gwyneth v návale inšpirácie vyprskla, že tak vonia jej vagína. A to sa stalo tejto vôni osudným.

Unikátnu vôňu sme vyrobili tak, že sme zmiešali pelergóniu, citrusy, bergamot a céder, pridali dotyk Damašsej ruže a semená ambreta. Vznikla tak vôňa, ktorá vás opantá fantáziou, zvádzaním a sofistikovaným teplom.

Už sa vám zbiehajú slinky? Ak áno, neváhajte. Podobné produkty stoje niekoľko stoviek dolárov. Vôňa Gwynethinej vagíny však nebude stáť 200 dolárov. Dokonca ani 100 dolárov. A dokonca ani 76 dolárov. Nie, môžete ju mať za úžasných 75 dolárov. A to je moji milí ponuka, ktorá sa neodmieta.

 

 

Ak si hovoríte, že náš teleshopingový článok je len akousi satirou, mýlite sa. Gwyneth skutočne predáva na svojej stránke takýto produkt. Teda nie, nepredáva. Už dopredávala. Celý náklad sa vypredal v priebehu niekoľkých hodín.

 

Nebol to prvý kontroverzný produkt, ktorý Gwyneth ponúkala na svojej stránke. Pred časom si fanúšikovia mohli zakúpiť zlatý vibrátor a vaginálne vajíčka za 15 000 dolárov.

 

Gwyneth a jej manžel Brad Falchuk. Ten by nám mohol prezradiť, či je vôňa autentická.

 

Ak chcete vidieť Gwyneth, ako vymýšľa všetky svoje vychytávky, budete mať príležitosť. 24. januára (zajtra) bude mať na Netflixe premiéru dokumentárny seriál The Goop Lab.

 

Trailer o tom, ako skupinka ženských prednáša preudovedecké bláboly. Ja som to ani nedokázala dopozerať.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  imdb.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk