Pamela Anderson a Jon Peters sa rozviedli

pridal Pivonia 3.2.2020 o 9:36


Ich manželstvo trvalo 12 dní.

 

Priznajte sa, mysleli ste si, že Pamela konečne našla lásku? Bolo to celé také romantické – Pamela Anderson (52) a Jon Peters (74) spolu randili pred 30 rokmi a ich znovuobjavený cit mal byť dôkazom toho, že stará láska nehrdzavie. Pamela, ktorá mala roky smolu na partnerov, si našla seriózneho starnúceho pána a vyzeralo to, že s ním v pokoji strávi jeseň života.

Bohužiaľ, manželstvo sa dramaticky rozpadlo po 12 dňoch svojej existencie. Manželia si údajne ani nestihli zadovážiť právoplatný sobášny list. Isto rozmýšľate, čo mohlo byť dôvodom tohto šokujúceho rozvodu. Oficiálne stanovisko je ako obvykle veľmi poetické. Hovorí sa v ňom, že život je cesta a láska je proces a preto sa Pam a Jon rozhodli, že ich manželstvo nebude oficiálne potvrdené. Zároveň nás prosia, aby sme rešpektovali ich súkromie.

A to my rozhodne neurobíme. Poďme si teda dať niekoľko teórií, prečo sa Pamelino manželstvo rozpadlo.

1. Jon pred svadbou omylom prehltol celú hrsť viagry. Na jeho nástroj sa následne omylom napichla jedna z družičiek.

2. Pamela sa nechala zviesť oddávajúcim. Vždy mala slabosť na mužov v talári.

3. Po svadbe za Pam dobehol upotený Tommy Lee. Nestihol vraj tú otázku o tom, kto má námietky, ale on ich mal. Pretože Pamelu stále miluje.

4. Po svadobnej noci sa Jon zobudil a prvýkrát uzrel Pamelu bez mejkapu.

5. Pam sa Jonovi priznala, že volila Donalda Trumpa.

6. Jon sa Pamele priznal, že nemá rád Baywatch (ten minulý rok oslávil 30 rokov).

Trochu som sa hrabala aj v Guinnessovej knihe rekordov. Chcela som zistiť, aké dlhé bolo najkratšie manželstvo na svete. Čuduj sa svete, Pam je na tom ešte dobre. Istý pár z Kuwajtu sa rozviedol po neskutočných 3 minútach. Manželia opúšťali sobášnu sieť, keď sa manželka potkla a spadla na zem. Drahý manžel, namiesto toho, aby jej pomohol, ju nazval pred všetkým sprostou. Ženuška sa zvrtla na opätku a utekala manželstvo zrušiť. Dobre urobila.

 

 

Fotka z mladosti, Jon ju vtedy požiadal aj o ruku. Pam odmietla, ale ostali blízkymi priateľmi.

 

Hajzlíci. Takto mi nahlodávať moju vieru v lásku. Tridsať rokov priatelia a potom to zabalíte po 12 dňoch? Hanbite sa.

 

Alebo za to ozaj mohla Pamela bez mejkapu?

 

Zoznámte sa. To sú Zelmyra a Herbert Fisherovci. Sú zapísaní v Guinnessovej knihe rekordov ako pár, ktorý spolu prežil v manželstve najdlhší čas. Zobrali sa v roku 1924 a ostali spolu až do roku 2011, keď Herbert umrel v požehnanom veku 105 rokov.

 

Zdroje: shortlist.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk