Super Bowl 2020

pridal Vesna 7.2.2020 o 7:05


Halftime show!

Fuuuuuha. O hre ako takej, vám veľa nepoviem, tento druh športu ma príliš nezaujíma, takže ak chcete výsledky, tak šup šup na uja googla. Super Bowl je klasická americká záležitosť, kde sa hymna spieva s rukou na srdci, slzou v kútiku oka a s riadnou dávkou amerického patriotizmu. Okázalosť taká, ako sa na Ameriku patrí. To im samozrejme neberiem, je to ich časť kultúry.

Moja slovná zásoba a celkovo schopnosť súvisle sa vyjadrovať, sa zastavila hneď v prvých sekundách legendárneho polčasu. Tento rok dostali priestor ShakiraJennifer Lopez. Tí z vás, ktorí ešte video nevideli, pripravte si vreckovku na slintanie. Ja som si to zapla doma na gauči v teplákoch a cítila som sa ako diva. Ak si myslíte, že sa nedá tancovať v zababušenom stave pod dekou v tureckom sede, mýlite sa. Moje boky si robili čo chceli! Ak by som bola muž, nevylučujem, že by moje boky napodobňovali trošku iné pohyby. Som chlípna, viem. Ale tieto milfky predviedli skvelú show –  Shakira zaspievala a zatancovala svoje klasiky, Jennifer zúročila svoje poznatky z filmu Hustlers, kde tancovala pri tyči. Náhodným siahaním do vlastného rozkroku síce nerozumiem, ale nech, veď je jej. Sexica Jen, prizvala na pomoc aj svoju 11-ročnú dcéru Emme, ktorú splodila so smrtihlavom Marcom Anthonym. Hlas podedila po mame, fúzky po tatovi. To bolo kruté. Ale svet je krutý!

 

Shakira

 

Pod zadkom na ňu niekto máva s transparentom Happy Birthday. 2. februára oslávila 43 rokov. Áno presne tak. Táto mašina má 43. Nasledujúcich 20 rokov sa nezmení, je to kvalitný materiál.

 

Tu sa jej z mikrofónu prilepil na jazyk zvukárov chlp. Bleah.

 

 

Aj na gitarke zahrala.

 

Aj vo vzduchu polietala.

 

Doneste ma k tribúne, chcem si kúpiť hotdoga.

 

Rapper Bad Bunny. Oblečený ako na kazašskú mafiánsku svadbu.

 

Teraz si posvietime aj na Jennifer. Vystúpenie zahájila ako King Kong – na vrchole mrakodrapu.

 

Motorkárske gaťo topánky.

 

 

 

Tu nič radšej nenapíšem. Ženy, zamknite si synov, alebo im neotvárajte pri pozeraní Half time show dvere na detskej izbe.

 

 

Jennifer valí…

 

 

 

S dcérkou Emme.

 

Zlatá je, podobá sa na mamu.

 

 

Shakira a Jennifer.

 

 

Šikovné.

 

Beyoncé dávala pozor, kam sa Jay Z pozeral. Doma mu potom spravila iluminátsky cirkus a hystericky rozbíjala okná pomocou obrovských diamantov. Vlastne už z tohto pohľadu môžeme vidieť, že je chlapec v prdeli.

 

 

S Blue Ivy.

 

 

Emily Ratajkowski s manželom Sebastianom Bear-McClardom.

 

Cardi B s manželom Offsetom.

 

Kevin Hart

 

Team Jennifer! Alex Rodriguez s dcérou.

 

 

Paul McCartney s manželkou. Nespoznala som ho.

 

DJ Khaled. A jeho vyhajpovaná brada a účes.

 

Odporúčam nastaviť kvalitu na max a zväčšiť. Enjoy,

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk