Lady Gaga má nového frajera

pridal Pivonia 9.2.2020 o 18:34


Jediná smola je, že asi je to zase len PR vzťah.

 

PR oddelenie Lady Gagy vykúzlilo nového princa, ktorý bude veľmi pekným módnym doplnkom, ale neohrozí jej hviezdny status. 41-ročný Michael Polansky prešiel všetkými výberovými konaniami a voila, máme tu nového priateľa. Poďme sa pozrieť na nekonečný zoznam jeho dobrých vlastností.

1. Michael má mozog a dokáže ho používať. Vyštudoval Harvard po boku Marka Zuckerberga.

2. Michael je bohatý a ambiciózny, robí riaditeľa spoločnosti Parker Group.

3. Michael je fešák. Teda aspoň podľa mňa, ja mám slabosť pre IT-čkárov.

4. Michael nie je veľmi výrazný, Gagu určite nezatieni.

5. Nevypátrala som, aký je Michaelov pôvod, ale podľa výzoru by som to tipla na indické korene a podľa mena zase poľsko-židovské. To znie ako veľmi luxusný mix, pri ktorom ju už nikto nikdy neobviní z rasizmov, fašizmov a iných izmov.

Príbeh ich „lásky“ sa začal písať v Las Vegas počas silvestrovskej párty. S úderom polnoci si dvojica dala vášnivú pusu. Pred niekoľkými dňami ich Ignác nachytal pri ďalšom vášnivom vymieňaní si slín na Gaginom balkóne v Miami. V pondelok (3.2) Gaga definitívne potvrdila ich vzťah fotkou zverejnenou na svojom Instagrame. Gaga a Michael sa na snímke láskyplne objímajú.

Som zvedavá, ako dlho tento vzťah vydrží. Gaga má 33 rokov, jej kariéra zatiaľ stále žije, napriek tomu, že tlak mladších a krajších slečien je určite neúprosný. Nepredpokladám, že by sa chcela v najbližších rokoch usadiť a pustiť sa do plodenia detí. Gaga bude jednoducho žiariť, kým sa jej neminú batérie. Každopádne, tento chalan má rozhodne dobré gény, Gaga by sa pokojne mohla nechať napustiť. Veď viete, ako šomrola. (pozdravujem kolegyňu!)

 

 

Balkónové cmučky

 

Spoločné pózovanie po Super Bowle. Páči sa mi tento muž. Lepšie ako tá príšera s ktorou chodila predtým.

 

Fotka z Instagramu, takto si hrdličky užívali plavbu na jachte.

 

Michael v roku 2016. Na to, aby sa mohol stať Gaginým frajerom musel schudnúť 8 kíl. Možno má v zmluve s Gagou aj klauzulu, že ich počas vzťahu nesmie pribrať naspäť.

 

Múdry, seriózny, nenápadný. Život v anonymite sa ti skončil, milý Michael.

 

Vítanie nového roka v podaní Lady Gaga a Michaela sexy IT-čkára.

 

Jedna spomienková. Vďakabohu, Christian Carino je už minulosťou.

 

Zdroje: businessinsider.com,  gossipgist.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk