Novinky kráľovskej rodiny

pridal kiwi 12.2.2020 o 22:28


 

Teda jej seriálovej verzie.

Tvorca seriálu The Crown, Peter Morgan, nedávno vyhlásil, že piata séria bude poslednou. Pre The Hollywood Reporter to zdôvodnil takto:

Na začiatku som si predstavoval, že The Crown bude mať šesť sérií. Ale teraz, keď sme začali pracovať na príbehoch pre sériu 5, mi bolo jasné, že je to ten najlepší čas a miesto, kde seriál ukončiť.

Aby sme mali v tom príbehu jasno aj my. Štvrtá séria nám predstaví Dianu Spencer, ako aj premiérku Margaret Thatcher. Druhú menovanú si zahrá Gillian Anderson a neviem, či ste vedeli, ale jej partnerom je vyššie spomenutý Peter Morgan. Či bolo obsadenie frajerky dobrý nápad, to sa uvidí približne o rok, ráta sa s tým, že v novembri/decembri 2020 tu máme novú sériu .

To, že sa v seriáli začne objavovať Diana, ovplyvní aj úlohu Charlesa. Tretia séria ho vykreslila v celkom sympatickom svetle, ako obeť vlastnej rodiny, ktorá mu odoprela pravú lásku…tomu je už koniec. Po nástupe Diany bude asi obeťou ktosi iný. No a keď sme už pri postavách štvrtej série, mohla by do popredia nastúpiť aj ďalšia. Mohla, ale asi sa to nestane. Štvrtá séria sa povenuje Vojne o Falklandy, do ktorej sa zapojil aj princ Andrew. Ten je ale momentálne dosť nežiaduci, a kráľovská rodina by isto privítala, ak by bol v The Crown skôr v úzadí.

O tejto super kauze sme tu zatiaľ nepísali, ak by sa teda náhodou niekto nechytal, tak v skratke:

  1. Americký finančník Jeffrey Epstein sa v lete 2019 obesil. Vo svojej väzenskej cele (už to bolo celkom podozrivé), kde očakával rozsudok. Bol obvinený zo zneužívania maloletých dievčat, mal založiť celú sieť, ktorá mu takéto zneužívanie umožňovala
  2. Epstein mal väzby na vysoko postavených štátnych predstaviteľov Spojených Štátov (kvôli týmto väzbám niektorí špekulujú, či mu do hrobu niekto nepomohol)
  3. Amerika ale nebola jeho jediná spriaznená krajina, väzby mal aj na Britániu. Konkrétnou väzbou bol práve princ Andrew, existuje mnoho fotiek, na ktorých je zachytený spolu s Epsteinom. A to aj v dobe, keď už bol druhý menovaný z pedofílie obvinený.
  4. Epstein tak v rámci svojej siete údajne ponúkal kamarátom/klientom maloleté a mladistvé dievčatá. Lietadlom ich rozvážal na ostrov v Karibiku, kde prebiehali dohodnuté orgie
  5. Jedným z klientov bol aj Andrew, už v roku 2001 mal mať sex s dohodenou 17-ročnou babou
  6. Andrew sa teda teraz v októbri rozhodol uviesť veci na pravú mieru v televíznom rozhovore pre BBC. Mala som problém ho dopozerať do konca. Obhajoba mu príliš nevyšla a princ sa prakticky okamžite stiahol z verejného života, k čomu ho veľmi pravdepodobne donútila jeho vlastná mama.

Asi už chápete predpoklad, že kráľovská rodina by sa od Andrewa rada dištancovala. Mimochodom, kto sa tešil na zobrazenie Sussexitu v The Crown, ten tiež príde skrátka. Piata séria prenesie dej približne do roku 2000, takže ani Andrewov škandál, ani Megan Markle sa tam nemajú ako objaviť. Zatiaľ to však vyzerá tak, že objaviť sa tam podarí Imelde Staunton, ktorá by po Olivii Colmanmala prebrať úlohu kráľovnej.

 

Emma Corrin ako princezná Diana…nejaká podoba tam aj veru je

 

 

Pár fotiek z natáčania

 

 

 

 

Emma a Josh O’Connor, ktorý hrá mladého Charlesa

 

 

 

 

 

Gillian a Peter

 

 

Gillian v podobe Margaret Thatcher

 

 

Ak ste fanúšikmi Gillian, no, podobne ako Adrian Mole, Margaret nemôžete cítiť, skúste sa na Gillian pozrieť v seriáli Sex Education. Hrá tam mnoho šikovných mladých tvári, ale Gillian sa pri nich vôbec nestratí a je super.

 

 

Premiérka a kráľovná v roku 1979

 

 

Imelda Staunton má byť poslednou herečkou, ktorá v seriáli stvárni kráľovnú Alžbetu

 

 

Tuším, že farba očí bude zase raz správna. Olivia Colman má hnedé

 

 

Žeby bol Sussexit len šikovným spôsobom odvrátenia pozornosti od Andrewa?

 

 

Zdroje: townandcountry.com, justjared.com, dailymail.com, nytimes.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk