Otec Lindsay Lohan je násilník

pridal Vesna 16.2.2020 o 17:47


Zarobil si jeden mugshot do zbierky.

Rodina Lohanovcov asi nebude vo všeobecnej rovine v poriadku. Pragmaticky povedané. Máš slávnu dcéru? Nerob hovadiny, lebo ak nejakú blbosť spravíš, ocitneš sa na Pikoškách. A čo sa teda stalo? Michael Lohan napadol svoju manželku Kate Major, ktorá mimochodom s Lohanom už od roku 2015 nežije (vzali sa v 2014 a po roku sa odlúčili), preto, lebo mu našla v histórii prehliadača záznamy o tom, že si hľadal eskort servis. Ako sa na správnu odlúčenú manželku patrí, narobila mu scény a hádka prerástla do bitky. Michael hysterickú konfrontáciu opätoval a zaútočil na Kate plastovými vešiakmi na oblečenie. Podľa policajnej správy jej spôsobili viditeľné modriny. Aby som situáciu ešte viac zabsurdnila, prezradím vám, čo tejto vešiakovej vojne predchádzalo. Kate v momente, kedy Michaela konfrontovala, čistila domček pre svojho škrečka. Chudák škrečok, dúfam, že vyviazol bez zranení. Okrem vešiakov bolo v hre aj škrtenie, urážanie a vyhrážky pobodaním. Skrátka vášnivý vzťah. Nerozumiem prečo sa vôbec hrabala v prehliadači niekomu, s kým nežije a netvorí pár. Podľa fotky ale obaja nebudú najostrejšie ceruzky v peračníku.

V policajnej správe ešte Kate dodáva, že ju Michael prenasledoval autom, zavolal na ňu políciu a nazval ju štetkou a zbytočnou osobou. Ďalej spomína, že v dôsledku bitky sa jej rozbilo koliesko pre škrečka. Znovu sa dostávame k tomu škrečkovi. Dospelá ženská vlastní škrečka. Mne je ho normálne ľúto. Dúfam, že sa mu podarilo zdrhnúť a dožije si svoj život niekde v bezpečí.

Manželia separatisti majú spolu dvoch synov, 7 ročného Landona a 5 ročného Logana. Ako býva zvykom, násilníkom sa nestaneš zo dňa na deň. Michael už voči svojej manželke dva záznamy na polícií má. V roku 2011 sa ju snažil vyhodiť z balkóna a v roku 2009 ju počas hádky sotil. Ak ste pozorne čítali, manželstvo spečatili v roku 2014. Takže kto z nich je väčší idiot?

Michaelove kriminálne záznamy siahajú až do roku 1990, kedy si za finančné podvody na Wall Street odsedel 3 roky v base. V roku 2004 bol zatknutý za pästný súboj s bratom jeho exmanželky a zároveň matky Lindsay, Diny Lohanovej. Michael a Kate boli zbavení rodičovských práv pre obe deti po tom, čo v roku 2015 predviedli pred synmi násilný súboj. Konflikt bol zachytený na video. Kate tiež nie je žiadne neviniatko. Zatknutá a odsúdená na mesiac natvrdo bola v roku 2014, kedy ju polícia zastavila pre jazdu pod vplyvom alkoholu. V roku 2018 bola zatknutá za robenie bordelu v autobuse a útoku na vodiča, samozrejme tiež pod vplyvom alkoholu. Dúfam, že sa neurazíte za krátky subjektívny názor, ale pre mňa je táto sorta ľudí naozaj odpad. Istým spôsobom ma občas baví čítať si o tom, ako dokážu podobné existencie fungovať.

 

Vysmiate socky Michael Lohan a Kate Major. Tie noviny vo vrecku má na to, aby jej z času na čas pleskol jednu po hlave.

 

 

Kate na súde. Tu ju súdili za ten bordel v autobuse.

 

Po vešiakovom incidente.

 

S dcérou Lindsay.

 

2003 s dcérou a exmanželkou Dinou.

 

Dúfam, že mu dajú poriadnu gumoliečbu. Ženy, nech sú aké sú, sa nebijú a neškrtia.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  abc14news.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk