Čo má nové Keanu?

pridal NoName 26.2.2020 o 3:46


Stále je sexy, stále chodí so svojou pohoďáckou frajerkou a popritom natáča Matrix 4.

Keanu Reevesa (55) máme na pikoškách radi. A nie sme ani zďaleka jediní. Keanu Reevesa má rád celý svet, pretože je skromný, dobre vychovaný, tak trochu nepochopený a smutno-krásny. Keď som minulý rok zistila, že Keanu má priateľku, bola som presvedčená, že všetky fanúšičky sveta spoja svoje mentálne schopnosti a pričarujú jej v záchvate žiarlivosti bradavice na genitáliách. To sa však (asi) nestalo. Alexandra Grant (47) bola fanúšikovskou obcou Keanu Reevesa prijatá veľmi dobre. Pravdepodobne je to preto, že Alexandra nie je ani vyzývavá, ani nie je o polovicu mladšia a má okolo seba takú tú umeleckú auru.

Keanu a Alexandra sa prvýkrát oficiálne prešli po červenom koberci v novembri 2019. Alexandrina kamarátka Jennifer Tilly prezradila médiám, že dvojica je spolu už roky, konkrétne ona sa o nich dozvedela pred rokom a pol. Jennifer bola z tohto vzťahu prekvapená, myslela si totiž, že Jennifer je lesbička. (povedzme si úprimne – ak by som bola lesbička a balil by ma Keanu Reeves, bez zaváhania by som sa preorientovala).

Alexandra prišla svojho priateľa navštíviť na nakrúcaní Matrixu 4. Áno, dočkáme sa pokračovanie, tešíte sa? Ja sa priznám, mám z toho trochu zmiešané pocity. S veľkou pravdepodobnosťou to už nebude celkom ono. Odkedy si bratia Wachowski zmenili pohlavie, stratili tak trochu gule. Matrix naviac režíruje len Lana Wachowski (54), Lilly (52) si od roku 2016 dáva prestávku od filmového biznisu. Môj rozum mi teda našepkáva, že to bude priekak, moje srdce však plesá. Pred nejakým časom bola zverejnená fotografia Neo a Trinity na motorke a mňa zasiahla taká vlna nostalgie, až som sa skoro pridusila.

 

Keanu sa ráno zabudol prezliecť z pyžama. Alebo je to naopak? Keanu už bol nachystaný spať, keď ho Alexandra vytiahla na prechádzku?

 

 

 

 

Tak čo? Chcete to vidieť?

 

Bratia Wachowski, Andy (vľavo) a Laurence (vpravo)

 

Sestry Wachowski, Lana (vľavo) a Lilly (vpravo).

 

A teraz už Keanu na scénu!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroje: screenrant.com, justjared.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk