Čo nové, Markleovci?

pridal Pivonia 27.2.2020 o 19:29


Harry a Meghan si užívajú svoj život v anonymite, spoločnosť im robí len náš Ignác. Čo viedlo k tomu, že sa rozhodli opustiť kráľovský dvor?

 

Je to už mesiac odkedy si Meghan Markle s princom Harrym pobalili kufre (prihodili aj Archieho) a vydali sa do zeme zasľúbenej kanadskej. Rozhodli sa, že si budú zarábať na svoje živobytie sami a ja si to predstavujem asi tak, že si Harry vyhrnul rukávy na košeli a začal na rieke Meckenzie ryžovať v pote a krvi zlato. Meghan medzitým v kamennej piecke vypeká mäsové koláčiky, sem-tam do nich prihodí potkana, sem-tam labu z grizlyho. Počas studených nocí ich zohrieva len láska a aurora barealis.

Keďže ich život vo Veľkej Británii sa skončil, nastal čas zosumarizovať dôvody, pre ktoré sa Meghan a Harry rozhodli odísť do vyhnanstva. Nie, nechcem Meghan nijako obhajovať, myslím si, že je namyslená a žiara reflektorov jej robí dobre, presne tak ako jej drahej švagrinej. Britské média jej však nedali žiadnu šancu a nenávistne skritizovali každý jej krok. Poďme sa pozrieť, ako rozdielne novinári reagovali na veľmi podobné situácie, ktoré sa týkali oboch britských kráľovských párov. Pôvodný článok, z ktorého vychádzam, nájdete medzi zdrojmi.

 

1. Meghan bola počas tehotenstva často terčom posmechu za to, že si ochranársky drží bruško. Kate by takú hroznú vec nikdy neurobila.

 

O Kate: Nežné pohladenie. Vojvodkyňa si ochranársky položila ruku na bruško, keď odchádzala z akcie. (Dailymail, 21.3 2018)

O Meghan: Osobne si myslím, že dotýkanie sa bruška je niečo podobné, ako značka na zadnom skle auta – bábätko na palube. Znamená to, že si my ostatní, ktorí nie sme plodní, zaslúžime uhorieť zaživa v našich autách? (Dailymail, 26.1 2019)

 

2. Meghan je kritizovaná za to, že má rada avokádo. Svete div sa, aj Kate s ním má skúsenosti.

O Kate: Princ William dostal avokádo obmotané mašličkou. Dal mu ho chlapec, ktorého mama mala počas tehotenstva takisto bolesti. William povedal, že ho odnesie Kate a uvidí, čo sa stane. (Express, 14. 9 2017)

O Meghan: Tehotná vojvodkyňa zo Sussexu si na toasty dáva avokádo, ktoré je zodpovedné za nedostatok vody, nelegálne odlesňovania a celkovú devastáciu životného prostredia (Express, 23.1 2019)

 

3. Meghan a Harry sa rozhodli, že nestrávia Vianoce s kráľovnou. Nikoho nezaujímalo, že Kate urobila pred časom také isté rozhodnutie.

 

O Kate: Zdroje blízke kráľovskej rodine potvrdili, že kráľovná chápe, že sa William a Kate rozhodli, stráviť Vianoce bez nej. Jej výsosť rozumie, že tejto dileme čelia mnohé mladé páry a chápe, že má Catherine veľmi pevné puto so svojou rodinou. (Dailymail, 16.12. 2016)

O Meghan: V skutočnosti kráľovná očakáva, že bude mať počas sviatkov rodinu pokope. Harryho a Meghanina neprítomnosť spôsobí veľký žiaľ. Takisto to bude dôvod na veľkú frustráciu. (Dailymail, 13. 11 2019)

 

4. Aj obchodnícke schopnosti oboch párov sú hodnotené rozdielne.

Kate a William: Založenie vlastných spoločností umožní Williamovi a Kate predávať množstvo tovaru pod ich oficiálnou značkou, či už pôjde o čaj, uteráky alebo šálky na kávu. Predstavitelia Kensingtonského paláca potvrdili, že je to rozumná vec, ktorá im umožní chrániť svoje práva. (Dailymail. 17. 1 2014)

Meghan a Harry: Sussexovci chcú vytlačiť svoje mená na tucty produktov vrátane tričiek, mikín, denníkov či rukavičiek pod hlavičkou svojej novozaloženej firmy Sussex Royal. Experti vyhlásili, že Harry a Meghan sa aktívne pripravovali na odchod z kráľovského dvora tým, že si pred mesiacmi zaregistrovali svoju vlastnú značku. (Dailymail, 9.1 2020)

 

5. Kate a Meghan a vône

O Kate: Nová vojvodkyňa z Cambridge požiadala, aby boli do Westminterského opátstva doručené jej obľúbené sviečky a voňavky luxusnej značky Jo Malone. Kolekcia sviečok, mydiel a krémov má arómu pomarančov, grapefruitov, limetiek a bazalky s mandarínkou. (Dailymail 4. 5 2011)

Meghan: Meghan chcela, aby mal personál rozprašovače naplnené vôňou, ktorá by rozvoniavala kaplnku ešte pred príchodom hostí. Zamestnanci kaplnky ju zdvorilo odmietli, pretože by to v kráľovskej kaplnke jednoducho nebolo vhodné. Neodmietli to kvôli tomu, že by to malo vplyv na samotnú miestnosť, šlo jednoducho o princíp. Na tomto mieste sa konali kráľovské svadby, pohreby. Takáto žiadosť tu ešte nikdy predtým nebola. (Dailymail 30.11 2018)

 

 

6. Svadobné kytice

O Kate: Takisto ako nevesta samotná, bola aj jej kytica nevtieravo elegantná a jednoduchá. Použitie ľalie v kytici reprezentuje prvú lásky, konvalinka znamená šťastie, hyacint reprezentuje stálosť, myrta lásku a brečtan vernosť. (Express, 29. 8 2011 )

Meghan: Meghan držala v ruke kyticu z kvetov, ktoré boli aj na hlavách princeznej Charlotty a ďalších družičiek. Express.co.uk zistil, že venčeky boli vyrobené z kvetov, ktoré môžu byť smrteľné, obzvlášť pre deti. Meghnanina kytica obsahovala nezábudky, konvalinky, jasmín. Práve konvalinky sú prudko jedovaté a pri požití môžu byť smrteľné. (Express, 13. 10 2019)

 

7. Móda- tieto dva názory napísala tá istá osoba.

O Kate: Vidíme tu ženu v rozpuku – štýlovú, sebavedomú, pozitívnu, ktorá prekvapuje každým svojím outfitom a je radosť ju sledovať. Starú uniformu, ktorá zahŕňala dievčenské šaty, hnedé pančušky a béžové podpätky nahradili oslňujúce a super elegantné outfity, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších znalcov módy. (Dailymail, 16.6 2019)

O Meghan: Skutočná monarchia je o tradícií a povinnostiach, o obetavej službe a vernosti – rok čo rok, sezónu po sezóne. Monarchia sa nemení a nesmie sa meniť – jednoducho musí ustáť ten tlak a nesmie sa nechať ovplyvniť aktuálnymi trendami. Móda je presný opak monarchie. (takto autorka kritizovala Meghan za to, že sa podieľala na jednom čísle magazínu Vogue, 29. 7. 2019)

 

Ešte sa vrátim k úvodnej fotografii, ktorú nám zadovážil náš milý Ignác. Meghan a Harry vystupujú z lietadla. Na Valentína si urobili malý výlet do Ameriky. Upriamte pozornosť na Meghanine topánky, ktoré sú prudko ekologické – vyrobené z fliaš vylovených z oceánu. Nie sú ani také drahé, 125 dolárov je úplná pohoda. Meghan to však pokazila Prada taškou, síce tiež z recyklovaných materiálov, ale poriadne drahá. 1790 dolárov.

 

Dajme si aj Archieho. Podľa britských médií sa o neho Harry a Meghan bohvieako nestarajú. Už len čakám, kedy ho odvedú do lesa a nechajú ho napospas Ježibabe.

 

A takto vyzerá chalúpka, v ktorej teraz žije Meghan s Harrym.

 

Srandujem. Žijú v tomto dome hrôzy. Najskôr nechutný Frogmore a teraz toto…

 

Zdroje: buzzfeednews.com, dailymail.co.uk, express.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk