Komu niet rady…

pridal Nikky 8.3.2020 o 12:35


 

…tomu niet pomoci. Určite ste na úvodnom obrázku spoznali matku roka a bojovníčku za ženské práva Hayden Panettiere.

Vyrehotná ako Janko Tribula na Teplom Vrchu, si kráča po boku frajera Briana Hickersona. Brian má povesť hulváta a mlátiča žien, ktorú by mu svojho času závidel aj náš Pán pästička.

Tieto dve hrdličky oslavovali Valentína ako sa na zamilovaný pár dvoch mentálnych retardov patrí. Brian bol zatknutý nadránom miestnym šerifom, po tom čo udrel Hayden päsťou do tváre. Nuž, každý máme radi niečo iné. Briana udali nejakí dobrí susedia a vraj to nebolo prvýkrát, čo musela u nich doma zasahovať polícia. Hayden bola zobratá na policajnú stanicu tiež, mala údajne „krvou podliatu a spuchnutú tvár a ľavú ruku“.

Toto sa stalo len 9 mesiacov po tom, čo bol zatknutý prvýkrát, tiež za domáce násilie a vyhrážanie. Jej priatelia právom tvrdia, že s ním nie je v bezpečí a boja sa o ňu.

Poďme si trochu zopakovať priebeh tejto romance. Tieto dve hrdličky začali spolu randiť v júli roka 2018, iba chvíľu po tom, čo sa Hayden rozišla so snúbencom Wladimirom Klitschom (43). Wladmirovi po rozchode bola oficiálne pridelená do starostlivosti aj ich 5 ročná dcérka Kaya, s ktorou žije  na Ukrajine. Vieme, že Hayden trpela popôrodnou depresiou, ale 5 rokov je trošku dlhá doba.

Hayden síce tvrdí, že svoju dcérku vída „pravidelne“, ale ako to stíha, keďže žije v Amerike a všetok čas jej vypĺňa násilnícky frajer, je mi záhadou. Blízke zdroje tvrdia, že to až tak pravidelne nebude, Wladimir sa malej snaží dopriať normálny život v Ukrajine, avšak nebráni Hayden v styku s dcérou.

Uvidíme ako sa celá táto dráma vyvinie, každopádne malej mi je trocha ľúto, že bude vyrastať bez matky.

 

 

Bejvávalo

 

 

Hayden a jedna z jej posledných happy fotiek s dcérkou

 

 

Troška irónia, že máte dieťa s boxerom, ale mlátiť vás začne váš aktuálny frajer. Hayden to má asi rada natvrdo

 

 

Fotka do rodinného albumu

 

 

Otec roka Wladmir

 

 

A malá Kaya, ktorá si to všetko zatiaľ neuvedomuje.

 

 

Zdroje: Dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk