Blac Chyna je starostlivá matka

pridal Vesna 15.3.2020 o 8:37


Svet sa v prdel obracia.

Rob Kardashian (32), zabudnutý brat,  sa snažil získať dcéru Dream (3) do svojej starostlivosti. Čuduj sa však svet, neuspel. V globále sú obaja veľmi komplikované osobnosti. To som napísala fakt slušne. Obaja sú riadne drbnutí. Rob preto, lebo sa dal dokopy s touto mrzkou zlatokopkou, ktorá ako už dávno všetci vieme, splodila potomka aj s rapperom Tygom, ktorý neskôr obrábal Kylie Jennerovú. Fuj, je Hollywood snáď dedina s 500 obyvateľmi, alebo si tí ľudia naschvál vyberajú z top členov mentálneho suterénu? No nič… A prečo je drbnutá Chyna (31)? Okolo nej a jej rodičovských schopností sa traduje veľa mýtov a legiend. Vraj počas prítomnosti detí bežne chľastá, droguje, správa sa nepríčetne, vulgárne a v rámci tohto bordelu, si ešte rada zasexuje s mladými, či starými zajacmi. Jej nevyspytateľné agresívne správanie si možno pamätáte aj z tejto staršej pikosky – klik.

Čo myslíte, kto je lepší rodič? Rob alebo Chyna? Nie je z čoho vyberať, však? Jedno ale musím uznať, decká u Kardashianok sa majú ako prasatá v žite. Aspoň pred nimi nenadávajú, nedrogujú a nesprávajú sa agresívne. Tu na pikoškách ich síce grilujeme z každej strany, ale keď prižmúrim oči a odmyslím si kuracie mozočky, hlúpe hodnoty a plastové zadky – na deťoch im záleží. Aaaw, zlaté, každopádne v ďalšom článku ich trochu poohováram, aby si nemysleli, že ich začíname mať radi.

 

Zladené

 

Zadok morfuje, vidíte ten nepravidelný tvar?

 

S malou Dream a veľkým bratom King Cairom. Vedeli ste, že jej mama sa volá Tokyo Tony? ??

 

S maminkou

 

S Robom

 

Jej nič dobré z očí „nekuká“. Či nájde sa aj nejaký jej zástanca?

 

Zdroje: dlisted.com,  popbuzz.com,  foxnews.com,  hollywoodlife.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk