Ewan v New Yorku

pridal kiwi 15.3.2020 o 7:47


V koži a zvoňákoch.

Nejde o zmenu imidžu, spôsobenú krízou stredného veku. Ewan (48) si zahrá módneho návrhára menom Roy Halston Frowick, a fotka pochádza z natáčania seriálu. Ten sa bude volať Simply Halston a pre Netflix ho vytvorí Ryan Murphy, ktorý už má na konte chuťovky ako Glee, American Horror Story, a najnovšie aj American Crime Story, ktorého tretia séria sa chystá rozpovedať kauzu Monicagate (inak, už sa vie, že Clintona, pre ktorého sa orálny sex neráta, si zahrá Clive Owen. Hillary je stále neznáma). Druhá séria sa venovala vražde Versaceho, no a pri téme módnych návrhárov teda Ryan ostane aj v Ewanovom seriáli. Ja som Roya Halstona ani vizuálne nepoznala, ale čo-to som si o ňom už prečítala, a mohlo by to byť zaujímavé. Predpokladám, že seriál sa povenuje okrem tvorby návrhára aj jeho osobnému životu, zomrel v roku 1990 v dôsledku zdravotných komplikácií, ktoré sa uňho vyvinuli kvôli AIDS. Prebehla som si aj mená ostatných hercov, ktorí sa v seriáli objavia, no nič mi nehovoria. Skôr postavy, ktoré stvárnia – bude to napríklad režisér Joel Schumacher, či speváčka a herečka Liza Minnelli.

Tvorba Ryana Murphyho je celkom fajn, takže ja si toho Roya pozriem. Podľa Ryanovho príspevku na Instagrame sa zdá, že námet na seriál mal v hlave už 20 rokov, tak je určite rád, že sa konečne začalo s natáčaním. Ewan sa asi tiež teší, že nakrúca, pretože s jeho ďalším seriálom to nevyzerá úplne ružovo. Fanúšikovia Star Wars určite vedia, že sa tým myslí seriál o Obi-Wanovi, ktorý naisto potvrdili v lete na akcii Disney Expo. Konečne tak mohol v rozhovoroch Ewan rozprávať aj čosi iné ako neutrálne vetičky o tom, že keby nastala príležitosť, určite by sa ešte ako Obi-Wan rád ukázal. Ešte donedávna to vyzeralo tak, že je všetko dohodnuté a seriál sa začne nakrúcať pomaly už aj, no to by zrejme bolo až príliš jednoduché. V januári sa začalo hovoriť o kreatívnych rozdieloch (čo je možno umelecká verzia neprekonateľných rozdielov), momentálne sa nenatáča nič. Problémom bol vraj scenár, takže Lucasfilm hľadá nového scenáristu, aby sa príbeh mohol prepísať. Zo šiestich epizód sa po novom majú stať štyri, no Ewan sa tvári, že seriál nezrušili, iba mu presunuli premiéru o rok neskôr. Nám tak ostáva len čakať, či sa rozdiely zvládnu prekonať, príbeh prerobiť a v januári 2021 seriál odpremiérovať. Uvidím, či dovtedy stíham toho Roya Halstona, ešte sa nevie, kedy presne sa spustí.

A na záver filozofická otázka. Radí sa podľa vás Star Wars do žánru scifi, alebo fantasy? Môj učiteľ na strednej tvrdil, že do fantasy, pretože je tam princezná. Vôbec sa nenahnevám, ak sa nad tým názorom pohoršíte.

 

Sedemdesiate roky

 

 

 

Šesťdesiate mali trochu iný štýl

 

 

Takto vyzeral Roy Halston

 

Porovnávačka. Ewana mám veľmi rada, ale na internete som si všimla komentáre ľudí, čo by v seriáli preferovali Edwarda Nortona. Priznávam, že to mohlo byť tiež zaujímavé a Norton sa na návrhára podobá asi predsa len viac…ale čo, nie je to len o fyzickej podobe, nechajme sa prekvapiť.

 

Roy Halston s Lizou Minnelli. Okrem nej boli jeho klientkami herečky Anjelica Huston, Gene Tierney, Lauren Bacall, Elizabeth Taylor a Bianca Jagger. Myslím, že každá z nich sa v seriáli aspoň mihne

 

Napríklad toto bude seriálová Liza. Zahrá si ju Krysta Rodriguez

 

A niečo z jeho tvorby

 

 

Bianca Jagger (áno, aj s Mickom) v červených šatách, do ktorých ju Roy nastokol na oslavu jej tridsiatky. Vraj tvoril pre moderné ženy, takže v jeho modeloch sa dalo sedieť, chodiť, nastupovať do áut, vystupovať z nich, a čo ja viem, čo ešte.

 

Toto je jasná Liza. Inak, bol to práve Halston, kto spopularizoval tieto kaftany.

 

Navrhol aj tento klobúčik. Jackie Kennedy ho tu má na hlave na inaugurácii svojho manžela

 

Zodpovedný bol aj za uniformy palubnej posádky spoločnosti Braniff International Airways

 

Ewan ako Obi-Wan. Toto neviem, kedy najbližšie uvidíme

 

 

zdroje: justjared.com, dailymail.co.uk, harpersbazaar.com, townandcountry.com, hollywoodreporter.com, guardian.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk