Melrose Place po 20 rokoch

pridal NoName 1.12.2019 o 21:42


Seriál 90-tych rokov, kde bol “každý s každým”.

Pamätáte sa? Obdoba seriálu Beverly Hills, ktorá sa točila okolo jedného bytového domu a ľudí v ňom. Dotiahol to na sedem sérií a prestriedalo sa tam naozaj pekný počet hercov. Jedna šestica sa znovu stretla pri rozhovore s Amy Robach. Celý rozhovor bude zverejnený až 9. decembra, avšak jeden z hercov postol na Instagram spoločnú fotku. Tak sa môžeme “pokochať” 50-tnikmi, ktorých sme pred 20 rokmi tak dychtivo sledovali.

Musím povedať, že si na dej seriálu spomínam už len matne. Tie tváre mi však povedomé sú. Niektorí si našli lepší flek v iných seriáloch a tí ďalší jednoducho zapadli prachom. Na spoločnej fotke môžete spoznať Daphne Zunigu, Josie Bissett, Lauru Leighton, Douga Savanta, Andrewa Shuea a Courtney-Thorne Smith. Keďže členov Melrose Place bolo veľa, chýbajú tam známe tváre Heather Locklear, Thomasa Calabro, Jacka Wagnera či Marcie Cross. Netuším prečo sa rozhovoru nezúčastnilo viac členov seriálu, ale napríklad taká Heather Locklear len nedávno opustila zariadenie pre duševne chorých kam ju poslal súd.

Hoci seriál neoplýval duchaplnými dialógmi a zápletkami, v 90-tych rokoch patril medzi špičku. Po jeho skončení si dokonca členovia štábu prilepšovali tým, že cez eBay predávali fľaše s vodou zo seriálového bazéna. Tomu sa hovorí kšeft…

 

Andrew Shue aka Billy Campbell

 

Josie Bissett aka Jane Mancini

 

Doug Savant aka Matt Fielding

 

Daphne Zuniga aka Jo Reynolds

 

Laura Leighton aka Sydney Andrews

 

Courtney Thorne-Smith aka Allison Parker

 

 V strede vidíte moderátorku rozhovoru Amy Robach a zároveň manželku herca Andrewa Shuea, ktorý stojí vedľa nej

 

Prvá spomienková

 

Druhá spomienková

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk