Má Brad Pitt novú známosť?

pridal NoName 1.12.2019 o 18:58


Chudák Brad nemá pokoja.

Kam sa len pohne, hneď ho dávajú dokopy s najbližšou ženou v okruhu dvoch metrov. Kamošky/nekamošky, stačí jedna skupinová fotka, kde sa nachádza mladá single herečka a nový pár je na svete.

No a s touto ženou ho videli už niekoľkokrát. Ide o 30-ročnú herečku menom Alia Shawkat. Poznáte ju niekto? Ja som ju zrejme prešvihla všade kde sa len dalo. Tak napríklad seriál Arrested Development mi nehovorí nič. A tam bola súčasťou hlavného osadenstva pričom v ústredí boli Jason Bateman a Charlize Theron. Doteraz som netušila, že Charlize mala nejaký seriál. Najnovšie sa mihla v niekoľkých častiach novinky s Paulom Ruddom v hlavnej úlohe – Living with Yourself.

S Bradom Pittom ju najnovšie načapali na otvorení výstavy v Los Angeles. A v ten istý večer ich Ignác horko ťažko odfotil ako spolu kráčajú na večeru.

Naposledy sme o Bradovi písali, že má niečo s umelkyňou Neri Oxman. Ukázalo sa však, že to boli iba klebety a Neri sa začiatkom tohto roka vydala za miliardara. Tiež ho chvíľu spájali so ženou, ktorá sa označuje za spirituálneho (ha ha) guru menom Sat Hari Khalsa.

 

Nenápadný Brad na výstave

 

Selfie z Instagramu podľa ktorej začali špekulácie

 

Veľmi kvalitná fotografia Ignác, ďakujeme!

 

Čo poviete? Čudný to pár, nie? Alebo skôr – nepravdepodobný!

 

S tou umelkyňou by mu to seklo.

 

Sat Hari Khalsa aka spirituálny/a guru

 

55 rokov a stále je to feši chlap

 

Zdroje: justjared.com, dailymail.co.uk, cosmopolitan.com, buzzfeed.com, youtube.com, gq.com.au, csfd.cz

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk