Ktože sa to druhýkrát rozvádza?

pridal NoName 2.12.2019 o 22:45


Niekto si už vykračuje bez obrúčky.

Hádanka podľa titulného obrázka bola naozaj nerozlúštiteľná. Nedivím sa. Justin Hartley je herec, ktorý má síce za sebou nejakú tú hereckú históriu, avšak “v kurze” je len posledných pár rokov. A to vďaka úspešnému seriálu, kde je jednou z hlavných postáv. Áno, je to emóciami nabitý seriál This is Us. Seriál, pri pozeraní ktorého revem permanentne.

Náš neoblomný Ignác ešte minulú sobotu odfotil Justina ako si vykračuje po uliciach Los Angeles so svojou dcérou a bez obrúčky. 15-ročnú dcéru Isabellu má s prvou manželkou herečkou Lindsay Hartley. S tou vydržal 8 rokov. Aj po druhýkrát to skúsil s herečkou. Tentokrát to bola Chrishell Stause, s ktorou bol ženatý dva roky.

Podľa portálu TMZ bol v rozvodových papieroch uvedený dôvod ako ináč “nezlučiteľné rozdiely”.

 

 

Mám 42, druhý rozvod za sebou a je mi fajn.

 

Hlavne, že vyzerám dobre.

 

Ešte 14. novembra sa takto s manželkou zabával na párty Golden Globes. Naľavo je jeho kolega z This is Us herec Chris Sullivan a napravo je herečka Lauren Ash, ktorá je skvelá v Superstore!

 

S manželkou Chrishell

 

Svadobná…

 

No čo poviete?

 

Je to váš typ?

 

Spomienka na seriál Smallville

 

Zdroj: dailymail.co.uk, goodhousekeeping.com, people.com, reddit.com, pinterest.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk