Veľký spevácky throwback

pridal Pivonia 3.12.2019 o 18:48


Ako dnes vyzerajú speváčky, na ktorých sme fičali pred rokmi?

 

Polorozpadnutá Shania na odovzdávaní AMAs vás zaujala natoľko, že ste nám v komentároch napísali, že chcete viac. Viac hudobných zombíkov, viac zvädnutých krások, viac kedysi nádherných, dnes prebotoxovaných ksichtíkov. Ktorá z dávnych speváckych dív starne s gráciou a ktorá sa na svoje mladšie ja už ani nepodobá?

Dnes si dáme 10 dám, niekedy na budúci týždeň (mesiac) pribudne ďalších 10. Snažila som sa vyhnúť speváčkam, ktoré ešte aj dnes čeria vody showbiznisu. Nečakajte v rebríčku žiadne Madonny, ani Britney Spearsové, to by bolo príliš jednoduché hádanie.

Prvá v poradí bude vždy fotografia zo súčasnosti. Skúste si tipnúť, kto to na nej vlastne je. V komentároch dajte vedieť, koľko správnych odpovedí ste dali.

 

1. Začneme sprudka. Kto je toto?

 

Spoznali ste v tejto tete Barbie Girl? Ja veru ani nie. Nórska speváčka Lene Nystrom zo skupina Aqua má dnes 46 rokov.

 

 

2. Túto babču poznáte?

 

Popová diva osemdesiatych rokov odušu bojuje proti prúdu času. Bohužiaľ, nad časom sa zvíťaziť nedá, v istom veku by sa s tým už človek mal zmieriť, že milá Bonnie. Welšská speváčka Bonnie Tyler sa narodila v roku 1951. Stále aktívne spieva a vystupuje. V marci 2019 jej vyšiel 17. album.

 

 

3. Ďalšia dáma na depilovanie. Uhádnete?

 

Uznávam, toto bolo veľmi jednoduché. Natalia Imbrugia sa totiž za tie roky takmer nezmenila. Jej pieseň Torn sa stala hitom pred 22 rokmi. Natalia má dnes 44 rokov, v októbri sa stala mamčou syna Maxa Valentina. ktorého má vďaka spermiám anonymného darcu zo spermobanky.

 

 

4. A čo toto?

 

Z tejto zmeny imidžu som vo veľkom šoku. Je to len 7 rokov, odkedy Carly Rae Jepsen zvalila internet svojou infantilnou piesňou Call Me Maybe. Za tej čas sa neskutočne zmenila.

 

 

5. Táto pani sa mi veľmi podobá na hviezdu slovenských sociálnych sieti pani Blážovú. Viete kto to je?

 

Nemecká speváčka Sandra nebola nikdy vyslovene kočka, ale aspoň sa na ňu dalo pozerať. Teraz ten pohľad už fakt bolí.

 

 

6. Kto je táto kráska?

 

Latino krásky asi majú dohodu z nejakými temnými silami (alebo temnými plastickými chirurgmi?) pretože vôbec nestarnú. Thalia sa narodila v roku 1971 a na to, že má 48 rokov, vyzerá fakt neskutočne.

 

 

7. Toto bude trošku ťažšie sústo. Pamätáte si na túto speváčku?

 

Speváčka jediného obrovského hitu s názvom Big, Big World. Švédska speváčka Emilia Rydberg sa narodila v roku 1978, jej veľký hit pochádza z roku 1998. Emilia sa pyšne zaradila do kategórie MILF, momentálne vyzerá možno ešte lepšie, ako kedysi.

 

 

8. Toto asi bude celkom jednoduché.

 

Sade síce starne, ale jej výrazné éterické črty sa nevytrácajú. Sade sa narodila v roku 1959 a za svoju tvár vďačí britsko-nigérijským koreňom.

 

 

9. Deviata v poradí je ďalšia žena, ktorá sa ani veľmi nemení.

 

Islandská speváčka Bjork starne, ale má to podľa všetkého celkom na saláme. Stále pilne tvorí a podieľa sa na rôznych umeleckých happeningoch. Narodila sa v roku 1965. Na obrázku v jednej z najvtipnejších rób, aké sa kedy objavili na Oscaroch.

 

 

10. A máme tu poslednú dnešnú speváčku.

 

Kelly Clarkson vyhrala prvú americkú superstar v roku 2002 a stala sa akýmsi národným pokladom.  Odvtedy bojuje so svojou váhou a so svojou slávou. Aktuálne robí porotkyňu v americkej verzii The Voice.

 

 

Zdroje: Youtube.com, wikipedia.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk