Jason Derulo bol scenzurovaný!

pridal Vesna 4.12.2019 o 22:50


Za to, že nebol nahý.

V dnešnej dobe sociálnych sietí, ľudia otvárajú dvierka do svojho súkromia aj pre cudzích ľudí. Ak nie je niečo na internete, akoby sa to ani nestalo. Pre verejne známe osoby sú rôzne sociálne platformy súčasťou komunikácie so svojimi fanúšikmi. Môžu sa tak ľudom priblížiť nielen z televíznych obrazoviek, ale aj z telefónov. Ak  samozrejme máte pripojenie na internet. Kto by ho dnes nemal, že? Či nájdu sa aj takí?

Každopádne. Jason zverejnil jednu pikantnú fotečku a ešte pred tým, ako mu masovo začali ľudia znásilňovať tlačítko like, v tomto prípade srdiečkový signalizátor, mu Instagram fotku zablokoval. Prečo? Pretože bola fotografia vyhodnotená, ako sexuálny obsah. Teda, nie že by si Jason neuvedomoval, že pre niekoho je len sexuálnym objektom, no v tomto prípade som na jeho strane. Zverejnil obyčajnú fotku v trenkách. Proste v  pánskych spoďároch. Aj keď… možno jedna vec by sa tu našla. Tento chlapík je obdarený, takže mu tie jeho čierne galôtky kopírovali nahé telo. Ok, ale v dnešnej dobe je to ešte poburujúce? Čo taká Kim K, ktorá je holá na každej druhej foto. Alebo Bella Thorne, ktorej bradavky na nás vyskakujú z každého rohu. Takže nahé ženy sú ok? Ale sporo odetý muž v poriadku nie je? Tak to teda nie milý Instagram! My chceme vidieť aj chlapov. A Jason si to tiež myslí, takže svoju fotografiu vložil znovu, aj so screenshotom, kde mu vytýkajú sexuálny obsah. No a samozrejme, nech sa páči, zhodnoťte, či je fotka na zavrhnutie.

 

 

 

Originál príspevok z Instagramu.

 

A tuto hľa, ešte mi napadla taká skromná myšlienka. Kto má ešte podobnú fotku?

Napríklad Elvis Presley. Na fotografii s jeho otcom.

 

A len čisto pre verejné zhnusenie… Viete o tom, že Dalibor Janda sa v tom evidentne vyžíva? Negooglite si jeho rozkrok. Garantujem, že google disponuje mnohými výsledkami.

 

 

 

Zdroje: hollywoodlife.com, kindnessblog.com, instagram.com, cosmopolitan.com, prask.nova.cz, imgur.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk