Matt, Lily a Claire

pridal kiwi 4.12.2019 o 19:08


Čisto britský trojuholník.

Hercov, ktorých sa týka, asi poznáte. Matta Smitha a Claire Foy pravdepodobne zo seriálu The Crown. Alebo ste ich okrem mladých verzií kráľovnej Elizabeth a princa Philipa videli aj ako Anne Boleyn v seriáli Wolf Hall a ako Doctora v Doctor Who. Lily James (ako človeka, ktorý si prešiel Harry Potter obdobím, ma jej meno vždy pobaví) hrala napríklad v Downton Abbey (nevidela som), Pride and Prejudice and Zombies (netrúfla som si na to), Baby Driver a Mamma Mia! Here We Go Again (toto som už videla). A okrem toho chodí s Mattom. Alebo teda aspoň donedávna chodila, naposledy ich spolu na verejnosti cvakli v auguste, odvtedy nič. Samozrejme sa nedá vylúčiť, že bol len Ignác nešikovný a oni dvaja zase dobrí v hre na schovávačku, ale aj tak sa už špekuluje o tom, či sa náhodou nerozišli. Ťažko to overiť, ani jeden z nich o partnerovi v rozhovoroch veľmi nerozprával. Lily to zdôvodnila tým, že ak jej vzťah náhodou nevyjde, bude sa cítiť lepšie s vedomím, že o tom vzťahu neexistuje audio dôkaz. Vizuálne dôkazy typu fotky z akcií jej ale asi neprekážajú… Alebo možno prekážajú a preto sa s Mattom v poslednej dobe neukázala.

Mne sa k sebe tí dvaja hodia, ale niektorým sa Matt hodí ešte viac k niekomu inému. Tou osobou je práve bývalá kráľovná Claire Foy. Blízke zdroje (snáď ste nečakali niečo iné) tvrdia, že po rozchode s Lily Mattovi Claire poskytla pliecko na vyplakanie sa. Lebo že vraj sa veľmi spriatelili pri natáčaní The Crown a ešte si aj nedávno spolu zahrali v divadelnej hre Lungs, tak spolu, prirodzene, trávili veľa času. Dobre, tomuto som ochotná veriť. Ale žeby si Matt a Claire spolu začali čosi viac ako len kamarátstvo? Prekvapilo by ma to. Vy si čo myslíte?

UPDATE: Akurát ako som to tu dopísala, poslal Ignác nové fotky. Z dneška. Vidíte, stačí ho trošku poohovárať, a hneď sa viac snaží. Tak teraz viete, že Matt a Lily sa v utorok podvečer vybrali do londýnskeho pubu. Išli tam spolu, čiže asi sa predsa len nerozišli. Niektorých si však všimli, že majú medzi sebou veľkú medzeru (tým pádom ich myši zožerú), čo vraj podľa nich naznačuje, že hoci sú stále spolu, kríza tam je. Pozrite na fotky a analyzujte, ja idem poďakovať Ignácovi. Vo všetkej počestnosti, samozrejme.

 

Matt a Lily na Met Gala v roku 2017. Dokopy sa dali v 2014 práve pri natáčaní tej zombie verzie Pýchy a predsudku

 

A jedna civilná. Je to krásne, že aj Kýblik zo Snehulienky vedel nájsť lásku

 

Ale aby som bola úprimná, hoci Matt veľmi nemá obočie, nie je to s ním až také zlé. Je mi sympatický. Najsexi Doctor síce nie je, lebo tým je David Tennant, ale nevadí. Spolu s Claire Foy, s ktorou je tu na fotke, sa úlohy kráľovského páru zhostili parádne. Mala som trošku obavy, ako po nich štafetu preberú Olivia Colman a Tobias Menzies. Tretiu sériu som už ale dopozerala a pozitívne hodnotím hlavne Tobiasa, ktorý podľa mňa dosť presne trafil Philipov hlas.

 

Takto nejako vyzerala hra Lungs, v ktorej Matt a Claire opäť raz hrali manželov. Tak čo, je medzi nimi v realite niečo viac? Pripomínam, že Claire oznámila rok dozadu odlúčenie od manžela, ale pokiaľ viem, rozviesť sa ešte nerozviedli

 

V nedeľu bola Lily na akcii British Independent Film Awards bez Matta

 

A na BIFA sa ukázala aj komička Aisling Bea. Vlastne to aj celé moderovala. Spomínam ju preto, lebo jej seriál This Way Up kritici označujú za akéhosi nástupcu Fleabag, tak to môžete overiť

 

 

V pondelok bola Lily na ďalšom červenom koberci. No dobre, na BIFA bol modrý, ale chápete. Konkrétne bola na after párty po akcii Giorgio Armani Fashion Awards a z tej after párty odchádzala s Maxom Ianessellim. Google tvrdí, že je herec, tak tomu budeme veriť, lebo to meno mi fakt nič nehovorí.

 

 

Utorok, stretnutie s Mattom

 

 

 

 

Máte medzeru!

 

 

 

 

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk, celebitchy.com, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk