Má Reese Witherspoon opäť nového chlapa?

pridal dominique 2.11.2010 o 7:27


Po rozvode s Ryanom Phillippeom, s ktorým má deťi, a po rozchode s Jakeaom Gyllenhaalom, herečka nezaháľa a už nového priateľa. Nie je ním však jej herecký kolega Tom Hardy, ale sexi hollywoodsky agent – Jim Toth.

S Tomom nakrúcala iba scénu pre novú americkú romantickú komédiu This Means War vo Vancouveri. Britský herec tiež nie je single, ale je zasnúbený s anglickou herečkou Charlotte Riley, s ktorou sa zoznámil počas nakrúcania adaptácie románu Búrlivé výšiny. Tom Hardy je známy z filmov Star Trek X: Nemezis, RocknRolla, Počiatok či Bronson.

Komédia má – nečakane – celkom jednoduchý dej. Dvaja nerozluční priatelia začnú proti sebe navzájom viesť vojnu na život a smrť potom, čo sa obaja zamilujú do rovnakej ženy (kto to asi bude?)…

Režíruje ju Joseph McGinty Nichol, ktorý má na svedomí aj Charlieho anjelov, Na plný plyn, Chuck; podieľal sa aj na O.C. V súčasnosti natáča očakávané pokračovanie Terminátora: Salvation.

Pikošky na to: Možno si väčšina z vás povie – aha, ďalšia trápna americká romantická komédia. Ja sa však musím priznať, že si ich rada pozriem. Pre mňa je to úžasný relax. Vôbec nad ničím nemusíte rozmýšľať, od začiatku je vám jasné, kto sa dá dokopy s kým, a potom na ten okamih čakáte celý večer. Keď sa tak stane, som nesmierne spokojná, že vo vesmíre je všetko tak ako má byť a budú naveky vekov šťastní…The End

Reese a Jim







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk