Farmár hľadá lacnú pracovnú silu

pridal dominique 7.11.2010 o 17:05


Mali ste už možnosť vidieť túto prudko intelektuálnu show? Je to opäť ďalšia reality show, ale v tejto si nehľadá ženu slizký akože milionár, ale prostý chlapec z Hornej-Dolnej, ktorý maká od rána do večera, a tak nemá čas zájsť ani na zábavu do miestneho kultúrneho domu…

Farmári vo veku od 25 do 52 rokov si vyberú svoje vyvolené. Zatiaľ boli odvysielané len dve časti, kde si každý štramák vybral z piatich žien tri jeho srdcu najbližšie uchádzačky, ktoré sa ubytovali u neho doma. Dievčatá hneď od začiatku tasia všetky ženské zbrane, takže je nad čím sa i zasmiať. Vetu: toto nemôže byť pravda, som si povedala asi miliónkrát.

Na farme boli kočky len jeden deň a farmári si už z nich stihli urobiť slúžky, ktoré im navaria, upracú či postarajú sa o dobytok. Skrátka, drú od rána do večera. Vôbec nezáleží na tom, že s farmárom trávia minimum času, hlavne nech je všetko obriadené, ako sa hovorí. Show moderuje Aneta Parišková, hoci „moderuje” je silné slovo. Anetka povie na začiatku tri vety.

Pikošky na to: Nedávno som čítala rozhovor s producentkou Adrianou Krónerovou – produkuje Ordináciu v ružovej záhrade, Profesionálov a mala na svedomí Mojsejovcov a iné podobné show. Pri otázke, prečo sa pozeráme na braky typu Farmár hľadá pomocnú silu na svoj statok, a už nevyhľadávame skutočnú zábavu odpovedala, že ľudia sa chcú pozerať sami na seba. Smutné, že? Čo si o tom myslíte?

Neúspešná, spoločensky unavená kandidátka na nevestu – Vierka.

Song od nitrianskej skupiny Horkýže Slíže.

 



Zaradené pod: Celebrity, mjuzik & muvís, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk