Ceny MTV: Eva Longoria ukázala zadok aj moderátorské zručnosti

pridal sugar 8.11.2010 o 14:06


Ako nás naša vysunutá redaktorka ?? dominique informovala, včera sa pozornosť svetových médií upriamila na Španielsko, kde sa rozdávali ceny MTV. Na pódiu sa vystriedalo mnoho sporo a ešte sporejšie odetých krasotiniek, avšak len jedna z nich mala tú česť sprevádzať hostí slávnostným večerom. A len jedna celebrita predviedla toľko ultra krátkych šiat. Jej priezvisko si prečítate na mužských zadkoch na fotke vyššie. One and only Eva Longoria.

Eva Longoria prekvapila výberom niektorých svojich outfitov, na ktoré je prídavné meno krátke, stále príliš dlhé. Eva sa zvykne na červených kobercoch ukazovať v glamour róbach a preto rozhodnutie, že (táto tridsaťpäťročná herečka) vyjde na pódium – pred vykrikujúce dvanásťročné dievčatká v hľadisku – s odhaleným zadkom, mohlo byť pre niekoho naozaj odvážne. Evine krásne nohy by bolo hriechom neodhaliť, ale zase otál potál. A hlavne nech aspoň potál, po stehná, sú tie sexi oblečky hviezd, ktoré sa snažia opičiť po Beyoncé a Lady Gagot a demonštrovať, že spodná časť oblečenia už dávno vyšla z módy.

Pikošky na to: Keď o pár rokov budú (prinajlepšom) všetky celebitchy behať v bikinách hocikam sa pohnú – či na nákupy, alebo na promenádu po červenom koberci – čo potom bude považované za odvážne a kontroverzné? Budú si celebitchy fotiť na twitter priebeh gynekologickej prehliadky? Budú chodiť úplne nahé? Alebo si kvôli šialenej túžbe ukázať ešte viac rozpárajú brucho a budú sa obhadzovať črevami ako Robbie Williams v jednom svojom klipe? Kam toto všetko speje? A ja vážne nechcem zažiť dobu, keď budeme chodiť po uliciach nahí ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk