Hííí! Najväčšie chyby vo filmových trhákoch!

pridal sugar 9.11.2010 o 15:13


Všimli ste si ich? Ak nie, tak sa zasmejete až teraz…

Frodove zranenie na tvári patrí k tzv. cestujúcim. Počas filmu Návrat kráľa, posledného z trilógie filmov LOTR, alebo ak chcete The Lord of the Rings, jazva na tvári hobitka zmení svoju polohu niekoľkokrát. Pánovi Petríkovi Jacksonovi to však za zrod tohto filmového veľdiela ľahko prepáčime. (A ja už teraz slintám a teším sa na Hobita – prvý diel  filmu príde do kín, dúfajme,   na budúci rok).

V American Pie nemohlo pivo v plastových pohároch chýbať, smola pre Stiflera, že kelímky neboli vždy plné iba tohto speneného moku… Dievča, ktorému tlačil kaleráby do hlavy, zjavne odolávalo z posledných síl, ale miesto rumenca na tvári sa farba objavila na jej pohári. A potom sa Stifler napil a všetci vieme, prečo mu pivečko nechutilo… Práve som si spomenula na Stiflerovu mámu… pre mňa jedna z najlepších vedľajších postáv evar ??

, , Do čerta aj s takouto prekliatou robotou!“ možno zúrili tvorcovia filmu Prekliatie Čiernej perly, keď si uvedomili, že jeden člen štábu sa zatúlal medzi hercov počas ostrej. Ak si filmári aj chybu všimli, už bolo neskoro – Piráti z Karibiku sa v tejto verzii, s tajomným pánom Kovbojský klobúk, dostali do kín. Dámy, tak predsa len po svete chodia ľudia, ktorí namiesto pozerania na Johnnyho Deppa radšej pľujú do vody, alebo čo to tam Kovbojský klobúk z dlhej chvíle robil…

Twilight. Kristen Stewart alias Bella leží v nemocnici po tom, čo prežila útok nie veľmi gentlemanského upíra. A hoci sa Bella nevie ani poriadne pohnúť jej dýchacia trubička je aktívnejšia. Raz jej ide cez oči, v ďalšom zábere je už oveľa nižšie, bez toho aby sa niekto o to fyzicky pričinil. Jedine, že by ju posunul Edward, prepnutý na tú svoju supermanskú upírsku rýchlosť, ktorú naše oči ani nestihnú zaznamenať…

Brad Pitt je možno tiež utajený superhrdina, veď kto by tak rýchlo stihol v jednej scéne vymeniť pohár za tanier a sekundu na to opäť tanier za pohár, bez toho aby sa pohol zo svojho miesta čo len o centimeter… Brad zrejme nemal počas nakrúcania Ocean’s Eleven, alebo po našom Dannyho jedenástky, čas poriadne sa najesť a napiť, tak sa to snažil skĺbiť, keď svietila červená.

Oscarový Gladiator. Jedna z bitiek v Koloseu. Záprah s koňom sa sa prevráti a vy môžete v oblaku prachu vidieť plynovú bombu. ??

Vo filme X- men sa prezidentovi na stole dejú čudné veci. Najskôr má rozložené na stole biele papiere a potom je tam miesto nich zväzok papierov v modrom obale. Niečo tu nesedí.

Film Terminátor 3 a lietadlo, ktorému nesedí číslo.

Harry Potter a tajomná komnata: Harryho duel s Malfoyom a kameraman, ktorý sa tu zrazu primiestnil.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk