MTV EMAs 2010: To NAJ z červeného koberca

pridal dominique 9.11.2010 o 9:54


Pre EMA platí nepísané pravidlo: každoročne sa na červenom koberci stretnú outfity, ktoré slušne nazývame – originálne. Ani tento rok nebol výnimkou, a tak sa máte opäť na čo pozerať. Rihanna išla za princeznú, zatiaľ čo Taylor Momsen si konečne vymenila čižmy…

Taylor si podprsenku nemení a nohavice nepotrebuje. Dievča neuveriteľne ušetrí oproti iným hviezdam, ktoré sa na takéto udalosti pripravujú týždne a rozmýšľajú, akého návrhára či doplnky si zvolia.

Ke$ha mala nohavice a jemne (akože sexi) roztrhané tričko. Asi chcela týmto outfitom povedať, že definitívne kašle na módu a už nemieni byť súčasťou tejto konzumnej spoločnosti… Aj tak som počas ďakovačky vnímala len jej sexi zlatý zúbok.

Miley Cyrus zase prestali baviť reči o tom, že je veľmi vyzývavá, a tak strhla babkinu záclonu zo spálne a dúfala, že jej dajú všetci pokoj. Uznajte, oproti Taylor vyzerá ako anjel. Shakira stavila na jednoduchosť a spravila dobre. Mega výstrih je pristane. Tak, aj o tom boli odovzdávania cien MTV….

Pikošky na to: Ktorý outfit je ten NAJ?

Rihanna

Katy Perry a Russell Brand

Miley Cyrus

Taylor Momsen

Shakira

Ke$ha

Dizzee Rascal & Tim Cash

B.O.B

Emily Osment

Jamie Cantizano

Kelly Brook

Slash

Hayley Williams

Modelka Victoria’s Secret Clara Alonso

Eva Longoria







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk