Pink bude najkúlovejšia mama

pridal sugar 11.11.2010 o 12:13


Ak je štebotanie vrabcov a magazínu Us Weekly pravdivé, Pink čaká so svojím manželom motokrosovým freestyle-istom Careym Hartom svoje prvé dieťa.

Horkokrvná speváčka, ktorá pôsobí všelijak,  len nie, že je s ňou nuda (a asi najlepšie by ju po našom vystihovalo východňárske slovíčko šaľena), by mala byť už v treťom mesiaci tehotenstva.

To, že je v druhom stave ešte Pink oficiálne nepotvrdila a zdroj tejto veľkej novinky pochádza z tajomných , , blízkych kruhov“ speváčky. Verme, že správu si nevymyslela z dlhej chvíle upratovačka z nahrávacieho štúdia, alebo podobný človek, ktorý je akože zasvätený do súkromného života Pink.

Pikošky na to: Ak je to pravda, gratulujeme! A keďže si skutočne nevieme predstaviť večnú rockerku Pink držiacu vo svojom potetovanom náručí dieťa, tešíme sa na prvé fotky s jej malým rockerčatkom.

Ak Pink čaká bábätko, musí okamžite prestať so svojou krkolomnou, či skôr telolomnou koncertnou šou, v ktorej sa veľmi úspešne hrá na akrobatku, ale vždy sa niečo môže pokaziť… Tak ako na koncerte v Nemecku, kde sa toto leto takmer dolámala a predčasne musela ukončiť svje vystúpenie:



Zaradené pod: Celebrity, Pink




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk