O tom, ako si Marc Anthony mohol Jennifer Lopez naraziť

pridal sugar 12.11.2010 o 13:38


Jennifer Lopez s manželom Marcom Anthonym boli hlavnými hviezdami Latino Grammy Awards 2010, ktoré sa uskutočnili včera v Las Vegas.

Jennifer (41) opäť raz potvrdila, že sa jej nechce starnúť a nemieni svoje teplé miestečko na výslní prepustiť inej latino kráske. Oblečená do šiat z dielne Andrew Gn na seba strhávala všetku pozornosť. Marcovi Anthonymu veľa obdivných pohľadov nezostalo, ale myslím, že to nebolo len kvôli fucking hot Jennifer…

Rovno sem, do textu, pridávam i pikošky na to, pretože to čo sa práve chystajú moje prsty vyťukať do klávesnice, je názor prudko osobný: Marc Anthony sa mi nepáčil, nepáči a nikdy nebude páčiť a nechápem ako toto chlápätko – s rukami a nohami tenkými ako hajzľový pavúčik, môže byť v Latinskej Amerike považované za sexsymbol. A narazil si takú mňam buchtu ako je Jenn. Kto so mnou nesúhlasí a zaspáva na vankúšiku oblečeného do obliečky s potlačou Marca Anthonyho, môže mi hodiť pomyselnú rukavicu v komentoch.)

Jennifer Lopez si začala pestovať hrubšie nijej obočie, na druhej strane ušetrí drahé očné tiene.



Zaradené pod: Celebrity, Jennifer Lopez




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk