Na módnej show Victoria’s Secret sa opäť bolo na čo pozerať

pridal dominique 12.11.2010 o 8:22


Victoria´s Secret Fashion show patrí medzi najlepšie módne prehliadky. Svetoznáma značka luxusnej spodnej bielizne totiž organizuje jednu z mála módnych show, kde chlapi nespia a sledujú dianie na móle so zatajeným dychom…

Tento rok sa show konala v nočnom klube na Lexington Avenue Armory v New Yorku. Aj keď tento rok bola , , ochudobnená‘‘ o Mirandu Kerr, ktorá čaká prírastok, a o Heidi Klum, ktorá odišla do „dôchodku” ( konečne, jej úsmev ma desí), nestratila na kvalite.

Nechýbali totiž hviezdičky Alessandra Ambrosio a Adriana Lima, ale aj o trošku menej fotografované modelky ako Rosie Huntington-Whiteley, Karolína Kurková, Anja Rubik či Julia Stegner.

Dizajn spodnej bielizne navrhovali k téme videoklipu Katy Perry k piesni California Girls (tomu sa hovorí pocta). Na show samozrejme zaspievala Katy Perry a okrem nej sa krásou kochal aj Akon…

Pikošky na to: Toľko dokonalosti po kope sebavedomie nedodá, ale vždy je nádej, že v tom prádielku budeme vyzerať rovnako… Nádej umiera posledná ??

Karolina Kurkova

Katy Perry

Natasha Bedingfield

Nicky Hilton

Paris Hilton

Vin Diesel a Paloma Jimenez







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk