Rihanna, vyvaruj sa silnému vetru!

pridal sugar 15.11.2010 o 19:06


…lebo ti môže odfúknuť novú parochňu a my uvidíme, čo pod ňou skrývaš! Cheryl Cole si nasadila na svoju hlávku rovno lovecký klobúk, aby vyzerala ako Popelka, ktorá sa v rozprávke odiala do poľovníckeho outfitu z orieška.

Začínam si byť istá, že Rihanne vlasy po rokoch experimentovania jednoducho odmietajú rásť. Finálny knockout speváčka svojmu porastu hlavy uštedrila po tom, ako sa jej vlasovým stajlistom podarilo prefarbiť jej čierny barbadoský vlas na semafórovo červený, čo si vyžiadalo značné množstvo peroxidu vodíka a následnej obety – v podobe vypadaných vlasov.

Znovu dlhovlasá Rihaňa sa takto vyparádená  a na svoje pomery prekvapivo jednoducho a normálne oblečená, vybrala včera zo svojho hotela v New Yorku na stretnutie s priateľmi. Spoločnosť jej robil bodyguard a jedna z jej vuittoniek.

Na druhej strane oceánu zastihli paparazzi Cheryl Cole, ktorá tiež prišla na chuť červenšiemu, či skôr bordovému odtieňu vlasov.

Nahodená Cheryl si na chvíľu odskočila do nahrávacieho štúdia, ale predtým sa doma ešte štyri hodiny upravovala. Výsledný efekt bol aj vďaka jej tváričke rozkošný a trendy. Aj napriek topánkam, ktoré si dala ušiť z nevinných a ešte slepých mláďat neznámeho zvieraťa, ktoré chladnokrvne ulovila a zodrala z kože. Milá tvárička brehy myje…

Pikošky na to: Lovecký klobúčik sme už niekde videli, Cheryl! len chlapci mali dlhšie péra..







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk