Taylor Lautner trošičku pribral

pridal sugar 16.11.2010 o 11:08


Je čas kojenia! Milé nadržané pikoškárky, túto postavu by najradšej vaši chlapi so zúrivou vášňou primontovali k hlave Taylora Lautnera. Čudujete sa? Najskôr ich zmanipulujete rýchlym klipkaním mihalníc a celkom bezbranných dotiahnete na ďalší Tvajlajt film, kde s hlavou na ich pleci im slinkami kvapkáte na rukáv vždy, keď sa na plátne objaví Jacob, ktorý naozaj nevlastní ani jedno tričko.

A takto sa chlapi zvyknú vidieť v zrkadle. Ale až tak 3-4 dni po Tvajlajte ??

Pikošky na to: Ak vám z domu zmizol radiator, je dosť možné, že vás navštívil Taylor a pochutnal si. Chlapec je sexy beast. Pred totálnymi namakancami som mala vždy rešpekt, lebo som sa bála, že keby k niečomu došlo, tak sa mi už nohy nikdy poriadne nespoja. Alebo ma v rámci animálnej predohry budú brutálnou silou hádzať cez celú izbu, do stien a do nábytku, aby sa dostali do náladičky. A samozrejme, každých päť minút sa počas tejto hry s korisťou poriadne gorilovsky udrú do hrude a vydajú aj ten opičí zvuk, alebo zrevú ako Godzilla. A krásavec z fitka ukáže pravú tvár a miesto neho bude bude v mojej spálni toto:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk