Gŕŕŕ! Celebrity si idú po krku!

pridal sugar 18.11.2010 o 12:13


Premýšľali ste niekedy nad tým, čo by sa stalo, keby sa k švédskej trojke ľúbostnému Tvajlajt trojuholníku Edward – Bella – Jacob primiešal taký Blade? Niekto by asi dostal poriadne po papuli. Či vlastne kolíkom do srdca. Niektorí hrdinovia veľkých príbehov by sa radšej nemali nikdy stretnúť zoči voči, lebo hrozí, že budú lietať iskry. A aj tie voči. Presvedčte sa sami.

Keby v aréne proti sebe stál Achilles v podaní Brada Pitta a gladiátor Maximus (Russell Crowe) bol by to napínavý súboj. Ak by ste stavili všetky úspory na Russella a zakričali z plných pľúc na celé hľadisko: , , Pätička, sekni do päty!“ Stal by z vás bohatý človek.

Chucky vs. týpci z Toy Story. Ten, komu sa zrodil v hlave Chucky zrejme nemal veľmi šťastné dectvo a aby sa s tým vyrovnal, s úsmevom na perách trhal muchám postupne krídla a nohy. Raz mu pri tomto koníčku napadol príbeh o vraždiacej bábike, kvôli ktorej mám dodnes problém zaspať v izbe plnej hračiek. Ich sklenené nikdynežmurkajúce oči si ma v tme vždy nájdu!

Keby sa Freddy Krueger prihlásil do šou Farmár hľadá ženu, prípadne Freddy hľadá ženu, možno by si našiel podobne sympatickú spriaznenú dušu, (keď si ju našiel aj retardovane pôsobiaci Marián zo Žemberoviec :)) a nemal by stále takú pomstychtivú nabodávačskú náladu. V súboji Krueger vs. Wolverine vyhráva jednoznačne Hugh Jackman. A Freddy už vonia fialky odspodu.

Ani Wolverinove drápy však nestačili na Nožnicovorukého Edwarda. Premýšľam ako si Nožnicovoruký držal oného, keď čúral…

Spiderman vs. Superman. Pikoškári, nalejme si čistého vína. Vážne je isté, že dobre vyzerajúci mladí superhrdinovia, navlečení do farebných kostýmov obtiahnutejších ako majú baleťáci, ktoré si naviac sami navrhli (!!!), sú stopercentne hetero?

Spiderman má promiskuitnejšiu povahu a zatiaľ čo ho doma čakal Superman s teplou večerou, dal si pavúčí muž rande s Hulkom, ktorého spoznal na iboys. Hulka však nahnevalo, že Spiderman predstieral, že je Robert Pattinson.

, , Hulka… vzrušovať… zelená prdelka!“  Nadržaný Hulk vs.  chudák Shrek a násilný butt sex odzadu.

Lovci tajomstiev. Lara Croft vs. Indy.

Za tento súboj by som aj zaplatila. Legendárny Scrat (Ice Age) čo má v hlave skrat vs. Remy (Ratatouille)

Gandalf vs. Dumbledore. (Opäť) dvaja gayovia v akcii. Kým Ian McKellen (Gandalf) je homosexuálom v reálnom živote, Dumbledore je gay, pretože tak rozhodla jeho stvoriteľka J.K.Rowling. Medzi oboma čarodejníkmi by mohla fungovať magická príťažlivosť.

A vrátili sme sa na začiatok. Zdá sa, že Blade neuspel a zatiaľ čo Bella niekde špásuje s polonahým Jacobom, Edwardovi ide po krku Buffy. Či vlastne Edward ide po krku Buffy?

Pikošky na to: Pikoškári, vždy si dobre zvážte komu budete dôverovať. Nie každý človek to s vami myslí dobre, hoci má vždy úsmev na perách… ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk