Christina Aguilera má už svoju dlaždičku

pridal dominique 18.11.2010 o 6:00


O tom, že si Christina zaslúži mať svoju hviezdičku ste dúfam nepochybovali. Veď už robí striptíz vo videoklipoch nejaký ten piatok…

Asi sa na ňu pozabudlo, keďže na chodníku majú svoje meno aj menej populárne akože celebrity. No na všetko asi už treba mať konexie. Speváčka si na túto udalosť zvolila panenské šaty od Diora a akože sexi lodičky Christian Louboutin (mám averziu na všetky tigrované veci a ani Louboutin to nezmení).

Hviezdne oblečená mohla odhaliť svoju hviezdu s poradovým číslom 2423. Tento historický akt sa udial 15. novembra. Na slávnom Hollywood Boulevard tak majú o dlaždičku viac.

Určite bolo načasovanie náhodné a nemalo nič s propagáciou filmu Burlesque, ktorý má premiéru o 9 dní, a ktorý na Slovensku uvidíme až vo februári.

Pikošky na to: Zbavila sa chlapa a hneď sa jej darí viac. Gratulujem a dúfam, že film bude fajn, keď už sa o ňom toľko hovorí…

Premiéra filmu Burlesque s Cher:

Christina Aguilera niekedy:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk