Ako schudli známe tváre….

pridal dominique 21.11.2010 o 13:24


Aj ľudia zo showbiznisu sú len ľudia a trápia sa s kilami navyše…

Kristie Alley

Je jednoznačne najznámejšia herečka, ktorá je dokonalým príkladom jo-jo efektu. Momentálne je v štádiu chudnutia, keď zo 104 kilogramov schudla 23 kíl, a plánuje zhodiť ďalších 14…

Drew Carey

Drew Carey je moderátor americkej relácie „whose line is it anyway?“ (naša Partička)

Jason Alexander

Americký herec, muzikálový spevák a dokonca aj tanečník. Poznáte ho ako slizkého právnika z Pretty Woman či z filmov Stage On Screen: The Women, aleboThe Man Who Saved Christmas.

Jennifer Hudson

Dvadsaťosemročná speváčka a herečka Jennifer Hudson schudla neuveriteľných 27 kíl! Podarilo sa jej to po pôrode syna. Vraj nedržala žiadne diéty, iba zmenila životný štýl. Jennifer sa stala populárnou vďaka show American Idol.

Kelly Osbourne

Kelly tiež zmenila životosprávu a začala cvičiť. Schudla niečo vyše 22 kilogramov a je so sebou nadmieru spokojná.

Melissa Joan Hart

Ak ste ju nespoznali, ide o herečku zo seriálu Sabrina, mladá čarodejnica. Zahrala si aj vo filme Satin či Batman Beyond: Return of the Joker.

Drew Barrymore

Nenávidí drastické diéty a jej recept ako občas schudnúť pár kíl navyše je jednoduchý: „Môj recept na krásu spočíva v tom, že jem skutočne všetko na čo mám chuť, ale v malých dávkach. Milujem cvičenie, pretože ma robí šťastnou.“

Pikošky na to: Nežijeme preto, aby sme jedli, ale jeme preto, aby sme žili…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk