Christina Aguilera už drží za ručičku iného!

pridal sugar 23.11.2010 o 2:43


So svojím manželom Jordanom sa Christina Aguilera (29) oficiálne rozišla len pred pár týždňami a už nemusí tráviť noci sama, plakaním do vankúša. Christina si narazila nového chlapa, bejby! Na jej objave je zaujímavé to, že je úplne normálny človek. Smrteľník bez hviezdnej kariéry a miliónov na účte. Matthew Rutler sa síce pohybuje v šoubiznise, ale iba ako asistent produkcie.

A tu ich máme! Zaľúbencov. Fotka vznikla minulú nedeľu, keď dvojica vychádzala z hotela v Los Angeles, odkiaľ si to nasmerovala na udeľovanie cien American Music Awards. Matthewa Rutlera stretla speváčka pri natáčaní filmu Burlesque, kde pracoval ako spomínaný asistent produkcie.

Pikošky na to: Ako to robia hviezdy, že sa vedia tak rýchlo zaľúbiť a odľúbiť? Človek má pri takýchto instantných vzťahoch pocit, že ešte aj , , nahý“ mejkap Christiny Aguilerky je menší fejk ako hollywoodska láska…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk