Madonnina dcéra Lourdes nám pekne rastie

pridal sugar 24.11.2010 o 2:44


Lourdes Leon (14) prešla prvými veľkými fascinujúcimi a neľahkými zmenami, ktoré sprevádzajú odveký rituál dospievania – dievča sa mení na mladú ženu a nikto presne nevie povedať, kedy sa to všetko začalo. Bolo to včera? Nie, veď , , včera“  malá Lurdes vzrušovala iba neúnavne gúglujúcich a honcujúcich peďákov.  Včera si ešte na fotkách – zavesená do jedného z terminátorovských ramien svojej matky – veselo a najmä detsky vykračovala po ulici a dnes je už hééérečka.

Lourdes je výborným príkladom dieťaťa, ktoré sa dokáže dokonale podobať na oboch biologických rodičov a výsledný mix je celkom vydarený. Madonna nemá iba silné ruky, ale aj spermie, či vlastne (dúfajme) vajíčka, skrátka gény, ktoré sa postarali, aby bola Lou  jej kópiou v tmavšom vydaní. Lourdes sa fyzicky ponáša i na svojho otca kondičného trénera a ževraj herca Carlosa Leona, s ktorým udržiava veľmi blízky vzťah.

Dospievajúca Lourdes začína byť pre paparazzov veľmi šťavnatým dobre plateným úlovkom, a tak ju prenasledujú napríklad cestou zo školy. Nasledujúce fotky vznikli tento týždeň v New Yorku, kde Lourdes navštevuje strednú umeleckú školu (tanec, spev, herectvo). Lou mala otravných fotoreportérov na háku, vykračovala si vo svojom kúlovom oblečení a písala esemesku:

Pred týždňom sa zúčastnila na slávnostnej premiére nového Harryho Pottera (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1):

Nedávno bola zvečnená spolu so svojou mamou a dvoma adoptovanými súrodencami Davidom a Mercy. Rodinka sa vybrala do kabalistického centra, kde Madonna – ako najvyššia knažná – zaodená do obradného rúcha pálila – pila – chŕlila  na oltári prasačiu krv… Ak to tak náhodou nebolo, iba žartujem. Ak je niekto z vás skutočný kabalista a vaše vedomosti o tomto učení nezačínajú a nekončia pri červenej šnúrke uviazanej na zápästí , , lebo aj Madonna ju má a aj Polnišová“, odpusťte. ??

A ešte okienko Spomíname: Tentokrát na časy, keď Lou začala dospievať, ale ešte netúžila byť trendy a navštevovať kozmetičku:



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk