Eva Longoria si chce adoptovať dieťa!

pridal dominique 25.11.2010 o 10:00


Ešte pred pár mesiacmi si Eva Longoria spoločne s manželom Tonym Parkerom plánovala adoptovať dieťa. Dnes je už všetko inak, a zaľúbená Eva, ktorá si nechala vytetovať číslo jeho dresu (9) na zátylok a na predlaktí má vytetovaný rímskymi číslicami i dátum svadby (7. júl 2007), si búcha teraz hlavu o stenu.

Nuž, dokonalý prípad toho, že láska je slepá. Jej milovaný mužíček totiž spával s manželkou jeho spoluhráča a ich rodinnou priateľkou Erin Barry, a tak Eva chystá rozvodové papiere.

Nie že by som mala Evu nejako extra v láske, ale je mi jej ľúto. To je podľa mňa ešte horšie ako v prípade golfistu Tigera. Na jeho adresu ma napadajú len tie najvulgárnejšie nadávky, ale krotím sa. Odporný hajzel bez chrbtovej kosti je to! Erin zbila Tigera golfovou palicou. Škoda, že Tony je basketbalita a nie bejzbalista. Bože čo si myslel? Nemyslel…

Eva sa nepopálila prvýkrát. Od roku 2002 do 2004 už bola vydatá za herca Tylera Christophera. Každopádne „zúfalka‘‘ vyhlásila, že je pripravená byť slobodnou matkou a už požiadala o adopciu. Vek či pohlavie vysnívaného dieťatka nešpecifikovala.

Pikošky na to: Pred rokmi médiami prebehla informácia, že Tony Parker mal aféru s francúzskou modelkou Alexandrou Paressant. Myslíte, že na povrch postupom času vyjdú aj iné jeho zálety? S Alexandoru je vraj stále v kontakte na facebooku.

Erin Barry je matka. Jej dieťa to bude mať v škole teraz isto pestré.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk