Celebritná škôlka na výlete

pridal sugar 29.11.2010 o 13:28


V Los Angeles bola cez víkend premiéra novej detskej šou “Yo Gabba Gabba! Live! There’s A Party In My City”, kde sa ukázalo množstvo celebrít so svojimi ratolesťami a všetci , , pařili.“

V publiku sa dalo natrafiť i na Jessicu Albu, ktorá na šou priniesla iba jedno dieťa dcérku Honor (2), lebo iné doma zatiaľ nemá. Spoločnosť jej robil manžel Cash Warren a ja iba dodávam, že malá Honor by sa v dospelosti mohla trochu väčšmi ponášať na svoju mamu, lebo budúcnosť bez Jessici Alba ( aj keď v druhom vydaní) je zlá budúcnosť. Viem, že je chyba na mojej strane a niečo je so mnou silno v neporiadku, ale toto dieťa sa mi nepáči.

Deti prominentných rodičov sa od plebsu dajú jednoducho rozlíšiť tým, že sú štýlové ako ich rodičia. To platí dvojnásobne o chlapcoch Gwen Stefani Kingstonovi (4) a Zumovi (2). Gwen v kútiku srdca túži po štýlovom dievčatku, a tak si sen vychovávať malú princeznú ventiluje na synoch. Najstaršieho Kingstona zmaľovala – jeho nechty zdobí modrý lak.

Na párty sa objavila i Nicole Richie so snúbencom a otcom svojich detí Joelom Maddenom. Ich deti dcérka Harlow a jednoročný Sparrow si to užívali, kým ich rodičia nevyšli na pódium a neroztočili to tam…

Pikošky na to: Nicole Richie si s čudnými postavičkami zo šou zatancovala a zaspomínala na obdobie, keď so svojou BFF Paris H. fetovali prvú ligu a podobné stvorenia videla na každom rohu… Ešte, že má tie deti a netrávi toľko času s Paris.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk