Dcéra Beyonce a Jay-Ziho bude mať vlastnú travesty šou

pridal sugar 30.11.2010 o 16:02


…keď sa raz narodí a vyrastie na takúto dospelú a krás…eee … dámu. Po slávnej mamičke by mohla zdediť jej nežné oči i spevácky talent a my môžeme zatiaľ len hádať, do akej miery sa Jay-Ziho gény (a v nich zakódovaná veľká chlebáreň) dohyzdia postarajú o zvyšok.

Príroda je nevyspytateľná a všetci sme bezmocnými hračkami v jej rukách – dcéra Beyonce a Jay-Ziho by mohla vyzerať podobne ako na obrázku hore. V tom prípade sa ráta s tým, že zdedí po ockovi nielen ústočká – do ktorých by sa nezmestila jedna, ale hneď štyri žiarovky –  ale i tú vecičku, ktorá jej umožní cikať po stojačky. Kariéru speváčky však hádzať do žita nemusí. Hoci sa asi nepreslávi ako sladká popová kráska, môže zaujať svojimi travesty vystúpeniami. Od maminky zo skrine si požičia sexi kostými, topánky a šminky, oholí si tvár a nohy a možno to dotiahna ďaľeko. Veď sa pozrite kde je dnes pán Lady Gagot!

Viete, že Scarlett Johansson a Justin Timberlake spolu kedysi chodili? Románik trval asi tak päť minút, ale na spolodenie potomka to niekedy bohato stačí. Scarlett je už vydatá pani ( jej manžel je herec Ryan Reynolds), keby si to však niekedy rozmyslela a vrátila sa k Justinovi ich deti by mohli byť pekné ako tento chlapec. Justin Johansson.

Ashton Kutcher by Demi Moore spravil asi krajšie deti ako Bruce Willis, ktorého mohutná sánka je prudko dedičná (o tom vie svoje Rumer Willis.) K tomu sa však – vraj ešte stále zaľúbení manželia – už neprepracujú, Demi má na krku päťdesiatku a kyselina hyalurónová robí zázraky len na povrchu tela.

Pamätáte si to radostné napäté očakávanie, keď Angie čakala s Bradom prvé dieťa?  Teraz už vieme, že malá Shiloh sa podarila a v podstate je mixom oboch hercov. Pikošky vám prinášajú jej dospelú podobu, niekedy okolo dvadsiateho piateho roku života, krátko po tom ako rozbije hotelovú izbu, oholí si hlavu a prihlási sa po siedmykrát na odvykačku. Deti slávnych rodičov to majú ťažké.

Z kombinácie Angeliny a Johnnyho Deppa oči ani žalúdok tiež nebolia…

Dcéra Kate Moss a Pete Dohertyho by sa stala feťáčkou už v maminom brušku. Pete by ju naučil šlukovať cez ušnú dierku a od malička by mu jeho princeznička mohla na raňajky pripravovať na kuchynskom stole biele pásiky anjelského prachu. Ocko by sa svojej starostlivej dcérke odmenil tým, že by jej vždy jednu lajnu nechal. Všetci traja by si určite výborne rozumeli.

Dcéra princa Williama a Kate Middleton by mohla byť šarmantná po rodičoch.

Pikošky na to: Pikoškári, čo ste zdedili po rodičoch a je vám to skôr na príťaž a naopak, čo by ste chceli po nich zdediť a nezdedili ste?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk