PIKOŠKY MAJÚ NOVÚ FASÁDU, NECHCELI SME ZOSTARNÚŤ!!!

pridal sugar 30.11.2010 o 23:09


Milí pikoškári!

Asi len rapujúce košické dvojičky NH6 z Talentu by si nevšimli, že Pikošky vytiahli v nedeľu zo skrine  nový outfit. Bordovú vystriedala zlatožltá, nezabehnuté vystriedalo staré, obľúbené, , , oňuchané“, oklikané, stokrát okomentované a tisíckrát prečítané. A reakcie sa rôznia. Predtým ako vás celkom ovládnu vášne, skúste si vypočuť/prečítať dôvody, ktoré tím Pikošiek k tejto zmene viedli. A ako vám fotka obstarožnej Nicole Kidman  mohla našepkať – niekedy zostarnúť bolí viac, ako sem-tam vylepšiť  fasádu.

Chápem vaše rozhorčenie, smútok, posmrkávajúce nosy, proti ktorým je bezmocný i Muconasal. Jedna dlhá, skvelá a čertovsky zábavná éra Pikošiek skončila. Admin opustil virtuálny svet tohto webu a vy ste mu vystrojili skutočne dojímavú rozlúčku v podobe desiatok srdcervúcich komentov. Zmenený dizajn stránky je teda akousi pomyselnou bodkou za obdobím vlády Admina I. Veľkého.

Zároveň však Pikošky v novom modernom šate dávajú svetu na známosť, že web spolu s adminom nezomrel, jeho srdce naďalej tlčie, v žilách mu prúdi čerstvá krv a jeho svaly sa napínajú na maximum, aby potešil starých i nových čitateľov svojimi výkonmi v podobe kvalitného obsahu.

A ten je, ako som už raz na tejto stránke napísala, postavený na idei pôvodných Pikošiek. Lebo ja, sugar, vám prisahám, že pokým budem súčasťou pikoškového orga(ni)zmu, bude naša stránka stáť na opačnej strane brehu , ako tie suché neaktuálne (s)topky, či ako sa volajú… Naše internetové médium (zatiaľ v zložení ja a dominique) bude aj naďalej slobodne šíriť dekadentné šoubizové voľnomyšlienkárstvo, ktorého cieľom je nebrať všetky Gagy s hovädzími šatami, prefetované Parisky a Lohanky (a najmä seba) príliš vážne.

Dajte preto našej vynovenej stránke, (ktorá je trendy a aj keď sa to možno nezdá je i prehľadná, chce to len trošku cviku!) šancu a majme tu pikoškársku pohodu, klídek a tabáček, ktoré tu vládli posledné tri mesiace. Pod tento stranícky príhovor môžete písať komentáre a názory ohľadom zmien na stránke, rovnako i nápady a postrehy, ktoré by viedli k vylepšeniu stránky.

Sľubujem, že každý komentár bude prečítaný a každý návrh prehodnotený.

Čo robíme, robíme pre vás

Vaša sugar

Niečo sa končííí a niečo sa začííínaaa…









Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk