Kokóóós, to je Coco!

pridal sugar 2.12.2010 o 17:17


Coco v mini bikinách, ktoré by boli malé snáď aj Vicky Beckham, nemôže nikdy sklamať. Najmä, keď sa tie malé červené trojuholníčky stratia medzi obrími  (a zle oholenými) krivkami a zákutiami jej tela.

Coco –  žena rappera a herca Ice-Tiho – má všetko čo si človek môže predstaviť pod pojom , , cici a rici.“ Jej krivky vyvolávajú dojem, že boli vystavené rádioaktívnemu žiareniu a narástli do obludných rozmerov. Coco veľmi rada odhaľuje svoje telo, a hoci hladina mora vždy stúpne o pár centimetrov, keď sa ide osviežiť do vody, ešte nikdy sa jej mini plavky nepretrhli.  Táto, stvora ktorá sa najviac preslávila manželstvom s (pomaly vyhasínajúcou) hviezdou, je známa svojimi prednosťami. Inak, prsia nie sú jej a do zadku si dala vraj tiež vložiť implantáty.

Pikošky na to: Reakcie na zjav Coco sa rôznia, pre niektorých je sexymbol pre iných , , tá ritnatá cickaňa“. Čo hovoríte vy?

…a ako malý predmikulášsky darček pridávam bobra začínajúceho (lat. bobrus predtromadňamioholenus)



Zaradené pod: Celebrity, sexice a sexoši




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk