Naj z 2010: Ktoré hviezdy si povedali svoje áno?

pridal sugar 6.12.2010 o 20:13


V tomto roku mali svoj veľký deň okrem Penelope Cruz a Javiera Bardema i mnohé ďalšie známe páriky, ktoré sa rozhodli spečatiť svoju lásku.

Alicia Keys si Swizza Beatza brala, keď už bola vo viditeľne požehnanom stave. Dvojicu 31. júla oddal ich spoločný priateľ Deepak Chopra. Rozprávkové pozadie na ich svadobnej fotke nie je práca fotošopu, ktorí si radi priplatia chudobnejšie páry. Milionári si prenajmú obrovskú vilu rozprestierajúcu sa na pobreží Stredozemného mora. Rovnako ako to bolo v tomto prípade.

Súkromný obrad Megan Fox a Briana Austina Greena sa uskutočnil 24. júna

Orlanda Blooma a Mirandu Kerr nepriťahuje prehnaná publicita. Herec a modelka sa vzali tajne v júli a to, že sú manželia vyplávalo na povrch o niekoľko týždňov neskôr.

Alanis Morisette a rapper Souleye (22. máj)

Sacha Baron Cohen a jeho dlhoročná priateľka Isla Fisher sa zosobášili 15. marca v Paríži za účasti najbližších z najbližších – pozvaných mali iba šesť hostí.

Katy Perry a Russell Brand (23. október)

 Hilary Duff a Mike Comrie (14. august)

Princezná Victoria chce byť asi celý život štíhla a tak si 19. júna vzala svojho osobného trénera Daniela Westlinga. V počte svadobčanov túto dvojicu len ťažko niekto prekoná. Oficiálne mali pozvaných 1200 hostí.

Desiateho júla sa za účasti významných hostí ( Georga Clooneyho či Meryl Streep) vzali v Taliansku dve stúpajúce hviezdy Hollywoodu Emily Blunt a John Krasinski

Herec James Van Der Beek a modelka Kimberly Brook sa zosobášili 1. augusta v meste Tel Aviv. Práve v Izraeli sa zoznámili po prvýkrát. Pozvaná bola len úzka skupina priateľov.

   Harrison Ford (68) a Calista Flockhart  (46) sa vzali 15. júna v Novom Mexiku. A sú svetlým príkladom toho, že láska spája ľudí aj na obstarožnejšie kolená, však Indy?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk