Angelina ako je ti? Ako yeti?

pridal sugar 7.12.2010 o 17:53


Angelina Jolie sa spolu s Johnny Deppom objavila včera , , na Mikuláša“ na premiére ich dlho očakávaného filmu The Tourist. Slávnostný večer sa konal v New Yorku a Angie robil garde Brad s bradou, ktorá takmer ladila s bielou farbou Angelininých šiat.

Angelinine šaty sú celkom v poriadku. Majú krásny strih, ktorý jej dovolil s ľahkosťou odhaliť nôžku. Aspoň, že šaty nemajú jej obľúbený tmavý odtieň. Len materiál je trochu prekvapivý – úplet na červenom koberci pôsobí čudne, hodí sa skôr do reklamy na šetrné pracie prostriedky a Azuritka.

Angie nikdy nebola prototyp herečky, ktorá by módu považovala za svoju úplneže najlepšiu kamošku. To nie je žiadna neodpustiteľná charakterová chyba, ale zdá sa, že jednoduchosť, ktorú v obliekaní preferuje a láska k všetkým odtieňom čiernej, ktoré existujú ( a vyzerajú stále ako čierna) preskočila i na Brada. Ten patril celé roky medzi najlepšie oblečených mužov Hollywoodu a teraz väčšinou chodí len… v čiernom. Aj na vlasy používa rovnakú farbu ako Angie ( a my sme boli najviac zaľúbené do jeho blonďavých vláskov) a hlavne by si mal oholiť ten , , biely fúz“ lebo Brad a porast na tvári to nikdy nešlo dokopy.

Pikošky: Nezdá sa vám, že Brad už viac nie je sexi? Čo sa mu stalo? A páčia sa vám Angelinine chlpaté yeti šaty?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk