Trailer k tretím Transformerom: Megan Fox dala dolu nová sexica

pridal sugar 9.12.2010 o 16:03


Všetci priaznivci dokonale sa transformujúcich Transformerov, držte si klobúky, čiapky a šiltofky! Viete o čom bude tretí diel tejto veľkovýpravnej akčnej rozprávky? Novučičký ešte teplý trailer vám niečo určite napovie. Zároveň mám smutnú správu pre všetkých megan – foxofilov. Táto zelenooká cica dostala padáka. Ktorá fuckin´ bitch si ju dovolila nahradiť? ??

Transformeri, bez Megan? To je ako keby zo seriálu Ako som stretol vašu matku vyrazili Barneyho, alebo z The Big Bang Theory vyškrtli postavu Sheldona Coopera, alebo… skrátka je to niečo neslýchané! Veď Megan sa po svete preslávila minimálne rovnako ako autoboti. Čo sa teda mohlo stať, že s ňou režisér trilógie Michael Bay prestal počítať? Šušká sa o tom, že Megan mala s režisérom množstvo konfliktov a Michael Bay  – rovnako ako štáb – o nej počas nakrúcania druhého dielu (keď sa stávala čoraz slávnejšou a žiadanejšou) hovoril ako o , , nafúkanej tvrdohlavej hlúpej peknej tváričke bez štipky rešpektu.“

Zrnko pravdy na tom asi bude, keď sa nakoniec rozhodol režisér Michael Bay pre riskantný krok – preobsadiť obľúbenú Megan. Šancu dostala rovnako sexi tvárička, ktorá má však takmer nulové herecké skúsenosti. Reč je o anglickej modelke Rosie Huntington-Whiteley, ktorá momentálne hviezdi ako jedna z najospevovanejších anjelíc  Victoria´s Secret.

Shia LaBeouf už zachraňuje vesmírnu rovnováhu s novou sexicou…

Megan Fox

in

Transformers

R.I.P

Pikošky na to: Bude vám Megan v nových Transformeroch chýbať? Kto vás viac zaujal Megan či Rosie Huntington?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk