Vieme, do čoho si modelky Victoria’s Secret ukrývajú tajomstvá

pridal dominique 9.12.2010 o 11:41


Michael Bay, ktorý režíroval napríklad Transformers, Pearl Harbor či Armageddon jednoducho vie, ako robiť veci dobre a atraktívne. Aj to je dôvod, prečo Victoria’s Secret stále najíma práve jeho na filmové reklamy. Krásky nemusia byť žiadne herečky, veď sú modelky pre Victoria‘s Secret (no kto je viac?) a reklama je pozerateľná pre obe pohlavia.

Aj keď ženy skôr ochkajú nad tým, čo majú modelky oblečené, ako nad tým, čo je pod ním. Inak tiež musím povedať, že staršie reklamy sa mi od neho páčili viac. Bay začal asi viac fúkať, lebo biely kôň mi príde už trošku z cesty…

Pikošky na to: Náš tip: Modelky si skvosty od Victoria‘s Secret chránia ako oko v hlave. Používajú štýlový obal na podprsenky či nohavičky, ktorý nájdete TU! Pri kúpe bielizne možno natrafíte na problém s veľkosťou, ale tejto dileme môžete predísť kúpou tohto zaujímavého púzdra… Ja som ho už dávnejšie kúpila kamarátke, ktorá často cestuje a nevie si ho vynachváliť. Nemáte za čo ??




Zaradené pod: Celebrity, sexice a sexoši




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk