Christina Aguilera a jej ukradnutá holá šuška

pridal sugar 9.12.2010 o 11:12


Milí priatelia! Svet je dnes nádherným miestom! Mám pocit, že vonku kvitnú kvety, najlepšie tie voňavé biele čerešňové a slnko hreje tak akurát. A ani pohľad z okna mi dokonalú ilúziu neskazí. Christine Aguilere údajne niekto hackol fotografie, ktoré nemala verejnosť nikdy vidieť preto ich nájdete v pokračovaní a ja iba dodávam, že naivné celebrity, ktoré pchajú svoje genitálie pred objektív s detskou predstavou, že sa predsa nič nemôže stať, mi vedia dokonale zlepšiť náladu.

Kristínka Aguilera posledné dva dni pení ako cukrík mentos v kokakole. Jej obnažené telo koluje po internete a ona z toho nemá ani deravý dolár plus na inkriminovaných obrázkoch nie je dokonale nalíčena obľúbeným štýlom tzv. príliš zmaľovaného klauna! Fotografie, nie sú až takou katastrofou, mali sme tu aj väčší hard core ako Rihannu a Vanessu Hudgens. A na obrázkoch tých dvoch slečien by sa naozaj dalo vyučovať pohlavné ústrojenstvo ženy na stredných školách. ( , , Tááák, milí moji, toto čo nám tu Rihanna ukazuje to sú veľké pysky ohanbia!“ Inak toto sú tri z mojich najneobľúbenejších slov na svete.)

Ale späť ku Kristíne: Až na dva zábery, kedy má speváčka na sebe strieborné čudo takmer (ne) zakrývajúce bradavky a odhaľujúce šušku, ide v podstate o peknú nudu. Na fotkách neukazuje nič, čo by sme predtým u nej nevideli – akurát to boli lepšie nasvietené a viac vyretušované obrázky, ktoré nafotila pre rôzne pánske magazíny.

Kristínin manažment vydal oficiálne vyhlásenie, v ktorom uvádza, že fotky si speváčka vymieňala so svojimi stylistami ( tých desať tisíc párov topánok patrí jej, rovnako ako celý domáci šatník, ktorý vyzerá ako predsieň do bordelu) a ten, kto sa nabúral do jej počítača má po chlebe, pretože spolu s políciou urobia všetko preto, aby bol potrestaný. Koniec príbehu.

Pikošky na to: Keď sa Kika fotí kvôli svojim stajlistom, prečo sa pri tom tvári akoby pózovala na promo fotky pre svojho pasáka? A prečo si neoblečie podprsenku? Hrá so svojimi stajlistami hru Ukáž ty mne, potom ja tebe? A nie sú stajlisti náhodou vždy teplí ako zemské jadro? Prečo tomu celému nerozumiem?

Na záver jedna veta zo zahraničného média, s ktorou sa veľmi stotožňujem: , , Xtina, sklapni a neklam nás príbehom o bezcitných hackoroch. Ty si nám chcela pripomenúť, že si bola kedysi štíhla, však?“

Od vždy ukazuje, teraz sa rozčuľuje:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk