Ten kto nahovoril Cher aby vytasila bradavky, ruku hore!

pridal sugar 11.12.2010 o 1:05


Cher ukazovala často a rada a my sme si už mysleli, že tie časy sú nenávratne preč. Jej nevyčerpateľnú dávku exhibicionizmu sme však diletantsky podcenili. Ak teda máte chuť pátrať pod priesvitnou látkou po bradavkách ženy, ktorá by mohla byť vašou starou mamou, nech sa páči! Či vlastne… dobrú chuť!

Cher vo svojich šesťdesiatich štyroch rokoch odmieta štrikovať pred televízorom, starať sa v záhradke o hriadku kvetov a zeleniny či aspoň obmeniť šatník a nahodiť na seba niečo decentnejšie. Cher sa starnúť nechce. Vďaka plastikám vyzerá veľmi zachovalo a pozerateľnejšie ako mnohé iné plastické príšery Donatella Versace či Dolly Parton, ale aj tak… sú jej bradavky to čo túžime vidieť? Nemohla by sa radšej takto nahodiť Megan Fox?

Riadiac sa podľa hesla: Keď to už toľko stálo, nech je to aspoň vidieť! na seba natiahla priesvitnú podprdu a blúzku pri promovaní filmu Burlesque v Madride. Spoločnosť jej na španielskej premiére robila jej  filmová kolegyňa Christina Aguilera, na ktorú maskéri opäť minuli celý kufor šminiek, aby sa náhodou nestalo, že by nešla raz za štetku.

Pikošky na to: Myslíte si, že sú to skutočné bradavky Cher, alebo len umeliny a tie pravé, s ktorými sa narodila má pod krkom? Od toľkého naťahovania kože…


 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk