Naj z 2010: Tieto celebrity zažili gulag

pridal sugar 12.12.2010 o 19:38


Na smrť vychudnuté telá, trčiace rebrá, pás ktorý by sa dal obopnúť detskými rukami… V Hollywoode sa ako každý rok chudlo. Kvôli štíhlosti či filmovým úlohám sú celebrity schopné jesť iba veľké porcie vzduchu, ktoré zapíjajú vodou a sem-tam si dajú ako dezert hlávkový šalát (ale nie veľa a často!). Pikošky pre vás pripravili pár výrazných až šokujúcich telesných premien známych tvárí, ktoré rezonovali v médiách tento rok.

Ježišikriste, Fifťák! Čo si to so sebou urobil? Teraz sa budem báť zaspať… 50 Cent známy svojou nabúchanou svalnatou postavou – chodiacou reklamou na steroidy – zhodil kvôli filmovej úlohe pacienta s rakovinou takmer tridsať kíl. A tak sa jeho telo podobalo na figúru somálskeho pastiera kôz žijúceho len z ich mlieka a srsti. Najzaujímavejšie na Fifťákovej fyzickej premene je to, že ju zvládol za 9 týždňov. A to je nezvratný dôkaz toho, že v hollywoode je možné všetko.

Speváčka Jennifer Hudson naštartovala svoju kariéru vďaka súťaži American Idol ako bacuľka či skôr bacuľa. Stajlisti sa poriadne zapotili kým jej vybrali vhodné šaty, v ktorých by na pódiu zažiarila. Maskovanie kilogramov je v Jenniferinom prípade už minulosťou. Rovnako i veľkosť 16, teraz nosí dvojku a pôsobí akoby ju niekto vyfúkol ako nafukovačku. Pred nami stojí úplne nová žena, ktorá je vraj vďačná za svoju štíhlu figúru diétam a pravidelnému cvičeniu. Ostáva iba veriť, že hadica vysávača jej pravidelne neprechádza hrdlom, aby sa jej na záchode vracalo ľahšie. Inak, klobúk dolu.

Keď chlapi začnú chudnúť, rýchlo sa môžu premeniť na bláznivé anorektičky. Christian Bale si asi požičal hadicu vysávača od Jennifer Hudson, aby sa čo najskôr zmenil na utečenca z Osvienčimu. Christian sa rozhodol schudnúť takmer tridsať kilogramov kvôli filmovej úlohe The Machinist.

Aj večný Big Man John Goodman sa rozhodol urobiť niečo so svojím telom, keď ručička na váhe ukázala 150 kilogramov. Najal si osobného trénera zhodil 50 kiláčov a vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým.

Natalie Portman chudnúť nepotrebovala, ale kvôli filmovej úlohe baletky prestala jesť aj tú trošku, ktorú si herečky môžu dovoliť. No nie sú jej rebrá sexi? Schválne, koľko ste ich napočítali?

Tori Spelling sa rozhodla trochu papať a hneď vyzerá o čosi lepšie. Aj tak to nikoho nezaujíma či má 40 kíl alebo sedemdesiat. Škaredé ženy to majú ťažké. A pritom už so sebou toho toľko spravila! Silikóny, plastiky a stále sa na to nedá dívať. S obdivom.

Večná palica Gwyneth Paltrow sa rozhodla trošku pribrať pre filmovú rolu a hneď potom sa rýchlo vrátila k svojej veľkosti 0. A opäť je z nej kosť. A koža a hysterická podvyživená teta.

Anthonymu Hopkinsovi zmizlo bruško, vraj kvôli zdravotným dôvodom. Teraz sa mi však zdá oveľa strhanejší. Taký starý dedko, ktorý sa išiel prejsť a nevie nájsť cestu domov ??

Kelly Osbourne v našom rebríčku nemôže chýbať. Aj keď sa jej telo začalo zmenšovať už pred rokom 2010, práve tento rok sa premena Shrekyňe na princeznú  Fionu úspešne dokonala. A zrazu ju  všetky americké média, ktoré ju predtým nazývali , , tučná Angličanka“ teraz milujú a trhajú sa o to, na ktorej titulke sa objaví. Aké milé a úprimné ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk