Winona Ryder je čierna labuť

pridal dominique 13.12.2010 o 10:27


Winona Ryder (39) nafotila zaujímavé fotky pre januárový Elle magazín. Fotograf Horst Diekgerdes ju chcel nafotiť ako zvodnú čiernu labuť…

Herečka si totiž zahrala v trileri režiséra Darrena Aronofskeho Black Swan, ktorý je plný sexu, násilia a drog. Vo filme uvidíme tiež v hlavnej úlohe Natalie Portman, sexi Milu Kunis i Vincenta Cassela.

Herečka je známa aj tým, že mala problémy s platením v obchode (akože kleptománia). Keď mala sedemnásť rokov, takmer sa vydala za Johnnyho Deppa, ale sobáš stopli rodičia a pravdepodobne urobili dobre. Winona má na konte nespočetné množstvo filmov. Hrala napríklad milenku Antonia Banderasa vo filme The House of the Spirits a tiež bola nominovaná na Oskara za najlepšiu herečku za film Little Women (1994). Najnovšie má prepožičať svoj hlas do filmu Tima Burtona Frankenweenie. Snímka má byť o chlapcovi, ktorému sa podarí vzkriesiť jeho milovaného psa. Do kín by mal prísť až 9. marca 2012.

Pikošky na to: Páči sa vám Winona ako  čierna labuť?

Winona za mlada…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk